2821
2789

خیارو نشور 

چندتا برگ انگور، چندتا نخود خام، کمی شوید و چندحبه سیر بنداز

خیارارو با خلال دندون سوراخ کن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما نمک فلفل سبز . سرکه . خیار. دوسه تا نخود 

ترخون و مرزه و یه شاخه شوید. سیر 

خیار ها رو هم یا سوزن یه سوراخ میزنم 

از نظر خودمون که خوبه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خیارو نشور  چندتا برگ انگور، چندتا نخود خام، کمی شوید و چندحبه سیر بنداز خیارارو با خلال دندو ...

خیارو میشورم بعد خشک میکنم سوراخ هم میکنم  نخودم استفاده کردم بازم لیز میشه ابش چجوری باشه؟

من اینجوری درست کردم عالی شدن 

خیارا رو بشور بذار کامل خشک بشن بعد به ازای ۸ لیوان آب یه لیوان سرکه سفید و نصف لیوان نمک بریز خیارا رو ریختی تو ظرف یه لایه ترخون و سیر و فلفل سبز بریز و لایه لایه ادامه بده در اخر چند دونه نخود بریز توشون بعد ۱۰ روز سرشون بازکن البته هرچی بیشتر بمونن بهتره

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓
خیارو میشورم بعد خشک میکنم سوراخ هم میکنم  نخودم استفاده کردم بازم لیز میشه ابش چجوری باشه؟

ایندفعه نشور ببین چقدر فرق داره، بازاری هام خیارو برنمیدارن بشورن که

موقع مصرف بشور 

با آب ولرم و نمک که گذاشتی خنک شده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

عزیزم حتما اب جوشیده سرد شده اضافه کن بهش

نمکو داخل آب حل کن

شوریشو بچش دیگه 

داخلش دوتا قرص اسپرین بچه بنداز برای اینکه فشارخون کنترل کنه 

اخه داییم میگه خارجیا این مدلی درست میکنن چون نمک داره

بعدشم برگ مو و برگ و ساقه کرفس و فلفل خشک شده عالی میشه

تا جایی که میتونی جای خیلی گرم نزار 

جای معمولی باشه 

ظرف  سس مایونز درست کن که زیاد نباشه بمونه ریچ بیفته

سریع هم بزار یخچال

زیاد بیرون نمونه

هنر معشوقه ایست که در آخر با دیگران تقسیم میشود.

خیارشور سرکه ای من

16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.

خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.

سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه وشویدو چوب رازیانه وبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید

2روز توافتاب سرکه حل بشه بعد جای خنک یا یخچال

خیارشور سرکه ای من 16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بود ...

ممنون عزیزم رنگ و طعمش مث خیارشورای بیرونی میشه؟ حالا برگ پونه و رازیانه ندارم مهمه؟