قراربود برام یه خواستگارجوربشه که ۱۹سال ازم بزرگتر بود من۲۹سالمه ایشون مطلقه هم بودن وثروتمند بودن عکسشونم دیدم خیلی ازم بزرگتر بودن مثل پدردختر میشدیم ایشون زن خانه دارمیخواستن که سرکارنره جاییم میرفتم دوس داشتن باهاش برم دوسه تام بچه میخواستن وتاکید داشتن که زن نجیب میخوان !بنظرتون چون پولدار بوده اشتباه کردم ؟ذهنم درگیره همش همون لحظه جواب منفی دادم ذهنم درگیره که کارم درست بوده یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این چیزی نیس که بقیه بتونن نظر بدن،باید با عقل تصمیم بگیری...
من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...
درسته که الان توی جامعه ی ما پول حرف اولو میزنه .اما ازدواج با ایشون یعنی محدودیت . فک کن هروقت از بیرون رفتن با ایشون و قدم زدن در کنارشون شرمسار میشدی چون همه فک میکردن با پدرتون بیرون میرید