2777
2789
عنوان

رنگ مو

147 بازدید | 16 پست

هایلایت شرابی قشنگ تره یا آبی یا بنفش؟؟؟

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب من ارایشگرم ببین لایت های فانتزی نکن ترجیحا چونکه بعدا بایدریموو کنی ولی حالاخیلی دوس داری شرابی ...

رنگ بفش از کجا بخرم شامپو رنگساژ میخام هیچجا نداره 

مرگ بر افسردگی
موهاتوباید بادکلره روشن کنی وگرنه بنفش نمیشه که  دکلره کن اول بعد یاشامپو رنگساژ بخر یارنگ مو ...

دکلره داره قبلا ابی وصورتی کردم حالا بنفش گیر نمیاد

مرگ بر افسردگی
موهاتوباید بادکلره روشن کنی وگرنه بنفش نمیشه که  دکلره کن اول بعد یاشامپو رنگساژ بخر یارنگ مو ...

عزیزم منم موهام سخت رنگ میگیره باید دکلره کنم 

ینی مثلا با کلاه مش بگم دکلره کنه اول بعد رنگ شرابی بزنه یه همچین چیزی تو فکرمه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
خب من ارایشگرم ببین لایت های فانتزی نکن ترجیحا چونکه بعدا بایدریموو کنی ولی حالاخیلی دوس داری شرابی ...

سلام میشه یه رنگ مو معرفی کنید که نیازی به دکلره نباشه رنگش روشن باشه ولی ترجیحا تناژ قهوه ای نداشته باشه ؟ موهامو قهوه ای روشن کرده بودم بدون دکلره حالا رنگش رفته همون موهای خودم درومده

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز