2821
2789
کجاس؟ متخصص اطفال میتونه تشخیص بده

خیابون شریعتی   روزای خاصی از هفته هست شماره اشو از گوگل بگیر زنگ بزن بپرس چه روزایی هست   البته جواب نمیدن چون ادرس داشته باشی  بری نوبت میدن  موقعی که من میرفتم یکشنبه ها و سه شنبه ها بود   متخصص اطفال نیست  من و دکتر پسرم پیشش فرستاد  بابت باد فتخ پسرم  

کارش جراحی و اورولوژی  هست بی نظیره   دکتر پسرم گفت دکتر خالق نژاد عالیه  کلا تو ایران خیلی معروفه   اگه گفت احتیاجی نیست نگران نباش اصلا تشخیصش عالیه   یکه تو ایران 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اهان فقط میخام بدونم چیز خطرناکی یانه؟؟؟؟ من خیلی استرس دارم

عزیزم اول اخر باید کسی که تخصص داره تشخیص اخر و بده کاری از دست دکتر اطفال بر نمیاد معمولا میفرستن پیش جراح ها تا تشخیص اخرو بدن   پسر من دکتر خالق نژاد سونو نوشت و بعد گفت مشکلی نیست  با این که دکتر اطفال تشخیص داد باد فتخ داره خودش دید گفت نداره  این به خاطر اینه که تپله  من باد فتخ احساس نکردم محض اطمینان سونو نوشت  که اونم همین و گفت   سونو هم دکتر مهدیزاده  عالیه سرچ کن  تخصص سونو نوزادان دارن  عالیه کارشون مطمعن و حرفه ای خیالت راحت