2821
2789
من زیاد چیزی در موردش نمیدونم،وقتی پسرم دو ماهه بود دکترش گف فتق ناف داره،هرچی بزرگتر شه خودش رفع می ...

دختر من 22 ماهش بالای نافش ی برامدگی کوچیک داره نگرانم تو نت سرچ کردم فتق خیلی میترسم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واس پسره منم ک الان ۵ ماهشه همینطوره ولی دکترش خیلی حاذق و متحبره تو کارش،گف هیچ نگرانی نداره اصن چیزی ک نیس ک بخام راجعبش حرف بزنیم

از اجاره نشینے خسته شدم،ی صلوات واسه خونه دار شدنم میفرستی😞
دختر من 22 ماهش بالای نافش ی برامدگی کوچیک داره نگرانم تو نت سرچ کردم فتق خیلی میترسم

دخترم منم 22 ماهشه از 10ماهگی متوجه شدم فتق داره بردم سونو گفت خداروشکر مشکل زیادی نیس تا 3سالگی باید رفع بشه نشد باز باید سونو بدم

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  

مثه حبابیه زیر پوست فتقه دختر من فتق ران داشت ۵ سالگی عملش کردم.تا کوچیکن مشکلی نداره و لی بچه بزرگ بشه اذیت میشه.ببریدش دکتر یه عمل خیلی کوچیک و اسونه

واس پسره منم ک الان ۵ ماهشه همینطوره ولی دکترش خیلی حاذق و متحبره تو کارش،گف هیچ نگرانی نداره اصن چی ...

منذسر هر چیزی خیلی استرس میگیرم الان دوروزه  فکرم خیلی مشغول از عملو اینجور چیزا میترسم

درباره فتق ناف در نوزادان، اظهار کرد: فتق ناف در واقع بیرون زدگی عناصر و ارگان‌های داخل شکم است که به دلیل نقص واقع در ناف رخ می‌دهد. این تورم معمولا هنگام گریه و سرفه کردن و زور زدن نوزاد خود را نشان می‌دهدو برخلاف فتق کشاله ران بی خطر بوده و نیاز به اقدام اورژانس ندارد؛ اختلالی که باعث می‌شود ناف کودک برجسته و بیرون زده شود.

این متخصص اطفال بیان کرد: هنگامی که کودک دچار فتق ناف می‌شود باید آن را پشت بخوابانید تا تورم برطرف شود؛ فتق ناف در کودکان غالبا بدون علامت است، اما گاهی ممکن است در سنین نوجوانی دردناک باشد، پس از تشخیص این بیماری در نوزادان تا ۴ سالگی منتظر می‌مانیم و در صورت عدم بسته شدن نقص جدار شکم در ناف، عمل جراحی انجام می‌شود.

از اجاره نشینے خسته شدم،ی صلوات واسه خونه دار شدنم میفرستی😞

دکتر ببر  حتما نوزاد بوده خیلی گریه میکرده  فشار اومده به نافش  پسر منم این جوری بود پنج ماهگیش خوب شد  

شاید مدل نافشه  دکتر احمد خالق نژاد عالیه تشخیصش  خیلی معروفه  یه سر پیشش ببر  

کجاس؟ متخصص اطفال میتونه تشخیص بده

اول رفتم متخصص اطفال سونو نوشت بعد گفت ببر متخصص نمیدونم داخلی بود چی بود نشون بده

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......