2777
2789
عنوان

سرلاک

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست
روش نوشته 7ماه

مطمعنی؟؟

من گندم و مز یک سالگی داد.

اصلا گندم سنگینه واسه بچه شش ماه

سرلاک برنج سبکه خیلی هم خوبه چاق هم میکنه من تا ۸ ماهگیش فقط سرلاک برنج دادم تپل شد خیلی.چون برنجه دیگه 

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره ...تو میخوای تپلش کنی یه چیز دیگه س اما میخوای وزن عادی و نرمال سن خودش داشته باشه عالیه ...میوه ...

وزنش کمه اخه 6ماهگی6700

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.
مطمعنی؟؟ من گندم و مز یک سالگی داد. اصلا گندم سنگینه واسه بچه شش ماه سرلاک برنج سبکه خیلی هم خوبه ...

اره عزیزم روش نوشته به دکترداروخانه هم گفتم 6ماهشه ینی ندم بهش

خب برنج مگه همون فرنی که خودمون درست میکنیم براش نیست

ن بابا فرق میکنه اون ارد برنجه ک فرنی میکنی.

بعدشم این سرلاک برنج و شیره کلا واسه معده بچه شش ماهه هم مناسبه و هضمش راحته واسه بچت .

اشتباه نکن گندم و موز رو الان نده من دخترم ۸ ماهه بود به بار دادم دل درد شد.

حالا خودت میدونی هرچی دوست داری بده ولی اصول و قاعده  ک میگه باید سرلاک برنج داد

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

ن بابا فرق میکنه اون ارد برنجه ک فرنی میکنی. بعدشم این سرلاک برنج و شیره کلا واسه معده بچه شش ماهه ...

باشه ممنون که جواب دادی پس میرم عوضش میکنم لطف کردی

من بچم اواخر ۴ماهگیه موز پوره شده بهش میدم باشیر قاطی میکنم بعد شما که بچتون بزرگتره حتی یه عزیزی که به من یاد دادن چیا باید بدم از ۵ماهگی توی برنامه کوچولوشون موز و کره بود

من بچم اواخر ۴ماهگیه موز پوره شده بهش میدم باشیر قاطی میکنم بعد شما که بچتون بزرگتره حتی یه عزیزی که ...

من خودمم موزبهش میدم حالابااین جواباگیرکردم بدمش یانه

شما هرچی صلاح میدونی من باشم میدادم از قاشق کم شروع میکردم تا زیاد شه زیاد ندید از اول که دل درد شه کم کم بدید معدش عادت کنه معده بچرو ماها میسازیم باور کنید من ازبس توی کودکیم روم حساس بودن اینو نخور دل درد میشی اونو نخور هنوزم همینجوریم و سختی میکشم اگه اجیل بخورم دل درد میشم ۲تاخیار بخورم دل درد میشم من این کارو دیگه بابچه خودم نمیکنم.بازم هرچی شما صلاح میدونید

ببینید هر کسی براساس تجربه خودش و فرزند خودش میگه شماالان میگید موز به بچتون میدید یه عزیزی میگه موز سنگینه نباید داد وقتی شما میدید موز فکر نکنم سنگین باشه براش بازم میگم شما خودتون بسنجید چی کار کنید

ببینید هر کسی براساس تجربه خودش و فرزند خودش میگه شماالان میگید موز به بچتون میدید یه عزیزی میگه موز ...

ممنون عزیزم لطف کردی اره من خودمم همینومیگم نبایدبچه رونازنازی باراورداگه مناسب سنش نبودخب دکترنمیدادبهش دیگه