2789
چجوری میخوری ؟ دم میکنی؟ چقد در روز

من آسیابش کردم روزی یک قاشق می‌خوردم ،البته به من اول یک دکتر طب سنتی گفت اگر میخوای لاغر بشی باید یک ق قبل ناهار و یک قاشق قبل شام بخوری چون اشتها را کم می‌کنه بعدن گفت به مدت دو ماه اصلا برنج نخور و سوپ جو زیاد بخور

تخم کتان را میتونی یا به تنهایی بخوری یا روی ماست یا سالادبریزی ،من به تنهایی میخورم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ده سال پیش سزارین کرده بودم شکم دارم مال اون هست قبلاصاف بودالان اینجورشده باپهلو

اره دیگه منم سز شدم شکمم نبستم بعد زایمان

حالا من ارادم خیلی خوبه تو رژیم بخوام لاغر کنم اصلا پر خوری نمیکنم برای خودم انگیزه ایجاد میکنم

از همه چیزم میخورم ولی کم اینجوری باعث میشه عادت کنی به کم خوردن اما فقط بخوای دوهفته شیر بخوری زود لاغر میشی اما زودم خسته و زده میشی ازش و این باعث میشه دوباره برگردی به روال قبل

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
من شنیدم حلقه ام خیلی تاثیر داره حالا فردا میخوام برم بگیرم تو خونه بزنم

من حلقه را هم امتحان کردم یکماه به مدت یکساعت در روز میزدم یکم شکم و پهلو را جمع میکرد ولی تاثیری در کاهش وزن نداشت یک بدی هم داشت و اونم این بود که قاعدگی را جلو مینداخت

چجوررژیمیه میشه توضیح بدی خواهری

🔰رژیم لاغری 2 هفته ای شیر🔰

👈میزان کاهش وزن : 7 کیلو در 2 هفته

رژیم شیر تنها برای 2 هفته میباشد ، این رژیم برای افرادی مناسب است که میخواهند چند کیلو از وزن خود را برای شرکت در مهمانی سریع کم کنند

رژیم شیر نوعی رژیم پاک کننده بدن از سموم است و بهمین دلیل مسکن اعصاب بوده و فشار روانی ای بر فرد رِژیم گیرنده وارد نمیشود ، این رژیم بدلیل دارا بودن کلسیم فراوان سلامت اسکلتی و عضلانی بخصوص در خانم ها را در بر دارد.

📌برنامه رژیم :

✅ صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب + 2 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل

✅ نهار : 2 لیوان شیر کم چرب + نصف موز + 2 عدد خرما

✅ عصرانه : 1 لیوان شیر کم چرب + 1 عدد خرما + 1 عدد میوه فصل

✅ شام : نصف سینه مرغ کباب شده یا آب پز + 1 سیب زمینی کوچک آب پز یا کباب شده + 1 کاسه کوچک سالاد ( کاهو ، هویج ، گل کلم ، اسفناج ، کرفس ، خیار ، گوجه و … )

🔰نکته ها :
میتوانید بجای مرغ از همان مقدار گوشت کبابی بدون چربی یا 2 عدد تخم مرغ یا 1 ماهی

فوری لاغر بشی زودم برمیگردی به وزن قبلیت اصلا درست نیس بدن به همه چیز احتیاج داره از هر چیز باید خور ...

نه عزیزم این رژیم بخاطر پروتیین زیادی که داری خیلی چربی سوزه و آب بدنت کم نمیشه 

خوب چه کارکنم راهنمایی کنیدبراشکم پهلو

ببین فقط با کار خونه انجام دادن لاغر نمیشی

اگه میخوای شکم پهلوت اب بشن باید همراه رژیم ورزشم کنی 

حرکتای مربوط به شکم و پهلو و از گوگل بگیر خودت تو خونه نجام بده مطمئن باش نتیجه میگیری

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
خب بعد دو هفته چکار باید کرد؟

اول که اشتهاتو کم میکنه بعدم که باید خودتم رعایت کنی  آبم زیاد بخوری درکل آدم هر رژیمی بگیره در انتها باید خودشم رعایت کنه با پرخوری برنگرده به همون وزن قبلی