prikhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 140 عنوان لاغری 162 بازدید | 28 پست کسی رژیم لاغری بلده فقط براشکم پهلو سسس 1398/03/10 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هما۷۳ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 5734 شکم و پهلو فقط باید کربوهیدرات کم مصرف کنی یکی دو هفته میفهمی تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
سفیدبرفی۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4959 من یه هفتس رژیمم برنج و نون و کم میخورم تو خونه ورزش میکنم ورزشای مربوط به شکم و پهلو ❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16286 نخوردن روغن،ورزش،نون و برنج رو به حداقل برسون ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
کاملیا373 عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1115 من شنیدم تخم کتان خیلی موثره،خودم هم امتحان کردم وزنم خیلی تغییری نکرد ولی شکم و پهلوهام خیلی جمع شد
سفیدبرفی۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4959 رژیم شیر بگیر جواب دهی فوری زیادم گشنت نمیشه فوری لاغر بشی زودم برمیگردی به وزن قبلیت اصلا درست نیس بدن به همه چیز احتیاج داره از هر چیز باید خورد منتهی کم ❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
سفیدبرفی۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4959 من شنیدم تخم کتان خیلی موثره،خودم هم امتحان کردم وزنم خیلی تغییری نکرد ولی شکم و پهلوهام خیلی جمع شد چجوری میخوری ؟ دم میکنی؟ چقد در روز ❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
prikhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 140 من یه هفتس رژیمم برنج و نون و کم میخورم تو خونه ورزش میکنم ورزشای مربوط به شکم و پهلو تاثیری داره سسس
prikhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 140 رژیم شیر بگیر جواب دهی فوری زیادم گشنت نمیشه چجوررژیمیه میشه توضیح بدی خواهری سسس
prikhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 140 من پهلوشکم دارم فقط بقیه جاهای بدنم لاغر سسس
سفیدبرفی۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4959 تاثیری داره خیلی خودم احساس میکنم جمع شدم احساس سبکی میکنمبرنج لامصب پف میاره دیگه مخصوصا برنج ایرانیفقط یه مشکلی که من دارم اینه که چشام گود میرهدیگه گفتم عب نداره بزار هیکلمو درست کنم فوقش برای گودی چشمم میرم لیزر یا ژل میزنم ❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
سفیدبرفی۲ عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 4959 من پهلوشکم دارم فقط بقیه جاهای بدنم لاغر مث منمن البته از بعد زایمانم شکم اوردم اصلا انقد شکم نداشتم ❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
prikhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 140 خیلی خودم احساس میکنم جمع شدم احساس سبکی میکنم برنج لامصب پف میاره دیگه مخصوصا برنج ایرانی ... اره من برنج میخورم شکم بادمیکنه صورت پف شکم پهلودارم میخوام لاغرکنم سسس
prikhanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 140 مث من من البته از بعد زایمانم شکم اوردم اصلا انقد شکم نداشتم من ده سال پیش سزارین کرده بودم شکم دارم مال اون هست قبلاصاف بودالان اینجورشده باپهلو سسس