2777
2789

#سیاست_خانومانه

❌ خانم های عزیز، وقتی #همسرتون سرکار هست زیاد بهش زنگ نزنید و اجازه بدید بیشتر خودش با شما #تماس بگیره.

❌ اگر شاکی هستید از تماس های اندکش، به جای اینکه این #خلا رو با تماس های مکرر خودتون جبران کنید، یا هربار تماس می‌گیره گله کنید که #چرا زنگ نمیزنی، به مرور تماس هاتون رو کمتر کنید و به جاش هر دفعه که #تماس گرفت با انرژی پاسخ بدید.

❌❌توجه کنید که توی #مکالمه‌هاتون هیچ گله ای نکنید (گله و شکایت همیشه باید حضوری باشه و در شرایط #مناسب)، خبر بد ندید و ابراز خوشحالی کنید که به یادتون بوده. بعد از چند ماه #معجزه این روش رو خواهید دید.

❌ نکته اخر اینکه سعی کنید توی مکالماتتون با همسرتون، انقدر #صحبت رو ادامه ندید که اون خداحافظی کنه. همیشه سعی کنید اونی که #زودتر خداحافظی می‌کنه شما باشید.

🍃🌸 sedayehamdel@

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرما😀

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

#سیاست_خانومانه

⛔️ خانم های عزیز هربار که با همسرتان #قهر می‌کنید نه تنها بیشتر این مساله برایش #عادی می‌شود بلکه کم کم به #نبودن شما عادت می‌کند!

✅ راه کار:

بهتر است بجای قهر کردن، #سکوت کنید و سنگین رفتار کنید.

یعنی جواب سلام بدهید، سفره پهن بکنید، صدا زد #جواب بدهید ولی با سرسنگینی در رفتارتان، ناراحتیتان از موضوع را نشان بدهید. اگر هم پرسید چرا #ناراحت هستی شانه بالا نیندازید و پشت چشم نازک کنید بلکه #مستقیم و واضح صحبت کنید.

#نکته👇

سعی کنید فردی #شلوغ و سرحال باشید و در خانه شیطنت کنید که اگر از موضوعی ناراحت شدید، سکوتتان و کم حرف شدنتان #نمود پیدا کند و برای همسرتان سخت باشد.

🍃🌸 sedayehamdel@

ممنون از تاپیک خوبت مهربون

با اجازه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2819091/ختم-۵۰۰۰صلوات-دسته-جمعی-تا-افطار-ب-نیت-خودتون?postId=91925687

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

خو این مورد اول ک خودش دائم بهم زنگ میزنه😅

مورد بعدی😥

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

دومی هم حله😉ـ

جلل الخالق یعنی من با سیاستم😎

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

#سیاست_خانومانه

✅ اگر همسرتان متوجه تغییراتتان نمی‌شود از او #متوقع باشید که شما را ببیند، ولی خیلی مهم است که این نیاز را با #ظرافت به او بفهمانید یعنی مثلا مستقیم به او نگویید تو اصلا من رو نمیبینی!

❇️ اگر به فرض رفته‌اید #آرایشگاه و ابرویتان را مرتب کرده‌اید، به همین سادگی نگویید: شوهرم که این چیزها #حالیش نمیشه! بلکه از فرصت استفاده کنید.

⁉️چطوری؟ با کمک خلاقیتتان!

👈 یک راهش این است که با #ناز و خنده و شیطنت جلویش رژه بروید و بگویید یک دقیقه بهت فرصت میدم که بگی من چه تغییری کردم و گرررنه ...

🔹اگر درست جواب داد که هرطوری خودتان #صلاح می‌دانید تشویقش کنید،

🔹و اگر درست نبود هم با #شیطنت بگویید این دفعه به خاطر ابروی خوشگلم می‌بخشمت!

✅ اینطوری هم به شیوه مستقیم #گله نکرده اید و هم اینکه همسرتان ترغیب می‌شود دفعات بعدی بیشتر به تغییراتتان دقت کند و یواش یواش #عادتش می‌دهید به تغییرات مثبتتان عکس العمل نشان دهد.

🍃🌸 sedayehamdel@