2777
2789
#سیاست_خانومانه ❌خواهرم گفت که این کار رو انجام بدی بهتره ❌ فلانی گفت تقصیر خودتونه که اونجوری شد ...

این یکی عالیییی بود

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#سیاست_خانومانه

❌ صبر کنید همسرم می‌رسونتون!

⛔️ خانم عزیز، هرگز، از طرف #همسرت قول به کسی ندید یا مسئولیتی رو از طرفش #قبول نکنید! مثلا؛

❎ میگم علی برای خودمون که می‌خره واسه شما هم بخره.

❎ صبر کنید علی می‌رسونتون منزل

👈 اینکار دو تا #ایراد داره؛ اولا ممکنه همسرتون رو ناراحت کنه چون #برنامه دیگه ای داشته باشه، دوما اگر همسرتون به هر دلیلی نتونه اونکار رو انجام بده، فردی که بهش قول دادید، هم ازتون #طلبکار میشه و هم دلخور.

🍃🌸 sedayehamdel@

#سیاست_خانومانه

⛔️ اگه از شوهرتون نخواید یکی دیگه می‌خواد!

👩 یه خانم #عاقل، خواسته هاییش که در حد توان همسرش هست رو #حتما به زبون میاره. چون میدونه:

✅ اگه از شوهرش نخواد براش #خرج کنه، یه زن‌ دیگه ازش می‌خواد که براش خرج کنه. و شوهرش هم با کله اینکار رو می‌کنه. چرا؟ چون #ذاتش اینه.. چون طبیعتش اینطوریه که دوست داره یکی رو تامین کنه.

✅ ضمن اینکه مردهایی که واسه #زنشون خرج می‌کنند بیشتر هم هوای اونو دارن و این یک اصله! پس؛

👈 خواسته‌های در حد توان شوهرتونو  #همیشه (با یه لحن خوب) ازش بخواید، حتی اگه نتونه اون لحظه فراهم کنه، اما حداقل #ذهنش درگیر تهیه اون هست. 

🍃🌸 sedayehamdel@

#خانواده_شوهر

#سیاست_خانومانه

✅ اگر با خانواده همسرتون توی یک ساختمان زندگی می‌کنيد یک چيز رو باید #زیرکانه بهشون یاد بدید؛ اینکه قرار نيست هر وقت #اراده کردند، بلند بشن بيان خونه شما و يا هر مهمونی که اومد منزلشون، شما هم پاشيد بريد اونجا...

پس؛

✅ اگر زنگ می‌زنند ميگن #فلانی اومده اينجا، شما هم بيا و اين مساله اذيتتون می‌کنه يه #بهانه‌ای بياريد(مثلا الان خسته‌ام، شوهرم خوابه، دارم غذا درست میکنم و... ) و فقط ١٠ دقيقه بريد با لباس #مهمونی بشينيد و بعد بلند بشید. با این روش کم‌کم عادت زنگ زدن به شما از سرشون میافته.

✅ اگر هم هر مهمونی میاد خونشون بعدش مستقيم و بدون #دعوت مياد منزل شما، سعی کنيد اون ساعت خونه نباشيد، حمام برید و...

🔴 #نکته‌طلایی: بلاخره افراد بايد #متوجه بشن که منزل شما هم برای خودش حريمی داره و از خونه #مادرشوهرتون جداست اما حواستون باشه #بی‌احترامی نکنید و خیلی ظریف و هوشمندانه این نکات رو پیاده کنید تا اختلاف و ناراحتی پیش نیاد.

🌸🍃 sedayehamdel@

#مادر_شوهر

#خانواده_شوهر

#سیاست_خانومانه

⛔️ چرا مادر شوهرم جلو میشه!؟

✅ یه عروس #عاقل و باسیاست، اصلا خودش به مادرشوهرش تعارف می‌کنه که جلوی ماشین بشینه (البته اینکار رو دقیقا در برابر #مادرخودش هم انجام میده) چون می‌دونه با عقب نشستن، نه چیزی از #ارزشش کم میشه و نه وقفه ای در رابطه‌ش با همسرش ایجاد میشه.

✅ یه عروس فهمیده، #فراموش نمیکنه اینهمه زمان های دیگه هست که با همسرش تنها هستند و جلوی ماشین #کنارش نشسته. حالا اگه گاهی عقب بشینه و حرمت خانم مسن تری رو نگه داره، #اصالت خونوادگی و شخصیت خودش رو نشون داده حتی اگه مادرشوهرش #قدر ندونه (که البته شوهرش خوب می‌فهمه همسرش احترام گذاشته)

👈#نکته‌:اگه مادرشوهرتون (یا مادرتون) واقعا راحت تر هستند که عقب بشینند، دیگه اصرار نکنید. همین که تعارف کنید و احترام بگذارید کافیه.

‍ 

🍃🌸 sedayehamdel@

بچه ها موقع افطاره برم اماده کنم همه چیزو که الاناست شوشو هم از راه برسه.. اینا رو از توی این کاناله برداشتم خییلی به دردم خورده نکاتش تو زندگی.. عضوش بشید واقعا نکاتش عاالیه فقط تو رو خدا هربار که خوندید به دردتون خورد منم دعا کنید حتما باشه؟؟ خونواده شوهرم خیلی اذیتم میکنند.

دعا یادتون نره.

لینک کاناله تو تل گرام:

sedayehamdel@

[QUOTE=91945825]#سیاست_خانومانه ⛔️ خونه‌ی همیشه تمیز، ممنوع!! خانمهای عزیز! ✅ یادتون باشه #خونه تمیز، همیشه ...[/QU

ایکاش قبلنا اینا رو میدونستم تازه فهمیدم و شما هم که گفتید مطمئن شدم.