2789

من به این نتیجه رسیدم اگر بخوای با کرم و ماسک و این چیزا پوستت رو خوب کنی هم باید خیلی باحوصله باشی هم خیلی پولدار باشی که به هیچ عنوان رسیدگی رو قطع نکنی من دیگه رسیدگی به پوستو با لیزر و میکرونیدلینگ و آر اف و... بیشتر قبول دارم نتیجشون هم سریع تره

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به این نتیجه رسیدم اگر بخوای با کرم و ماسک و این چیزا پوستت رو خوب کنی هم باید خیلی باحوصله باشی ...

میکرونیدلینگ کردین؟آر اف رو میشه توضیح بدین چیه و چکارمیکنن و دکتر انجام میده یا یه اسکین کر هم میتونه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
میکرونیدلینگ کردین؟آر اف رو میشه توضیح بدین چیه و چکارمیکنن و دکتر انجام میده یا یه اسکین کر هم میتو ...

اکثرا تو مطب های زیبایی انجام میدن . خب الان حتی توی آرایشگاه ها هم این دستگاها هست ولی چون شناخت خوبی نسبت به انواع بافت پوست و... ندارن غیر حرفه ای انجام میدن بهتره تو مطب و توسط دکتر پوست انجام بشه . آر اف پوست رو خیلی لیف و زیبا میکنه طوری که گونه ها برجسته میشن و... کلا اینجور چیزا بجز پوست روی بافت زیر پوست هم تاثیر میذارن

اکثرا تو مطب های زیبایی انجام میدن . خب الان حتی توی آرایشگاه ها هم این دستگاها هست ولی چون شناخت خو ...

آره آخخ الان به دکترشم اعتمادی نیس و شناختی آدم از کسی نداره حتی اگه گرون ترم بگیره و آخرشم معلوم نیس کارش درسته یانه

تو اینکه چطور یه دکتر خوب پیداکنم برا میکرونیدل موندم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره آخخ الان به دکترشم اعتمادی نیس و شناختی آدم از کسی نداره حتی اگه گرون ترم بگیره و آخرشم معلوم نی ...

والا من میشناسم ولی دیگه جرات ندارم معرفی کنم یبار واسه لیزر کک و مک رفتم عکس قبل و بعد گذاشتم همه گفتن عالی شده و آدرس دکترت رو بده منم دادم یکی از بچه ها رفت راضی نبود . واسه پوست من خیلی عالی جواب داد

سحرجان،درخشش،جوونی،سیاهی دورچشم هرکدوم یه راهکارجدا داره

و واقعا هم با کارهای خونگی زمان بره و خیلی حوصله میخواد

و علم زیادی هم درموردش نداریم 

مثلا اگر سیاهی دورچشم ارثی باشه هیچکاریش نمیشه کرد مگر دکتر بتونه راهی داشته باشه

برای درخشش پوست باید پوست رو با توجه به نوع پوستت از ژل مخصوص نوع پوستت استفادع کنی و صورتتو با اون ژل شستشو بشوری

آبرسان مرطوب کننده و ضد افتاب نوع پوستت بزنی

آب کافی بخوری

صورتتو هفته ای یک یا دوبار درهفته ماسک بزاری مثلت ماسک سدر خیلی خوبه من پوستم چربه و استفاده میکنم راضی ام

،پودر سدر رو با آب مخلوط میکنی و میزاری رو صورتت و بعد چند دقیقه درهنگام شستشوش ماساژم میدی

پوستتو ک تمیز نگه داری دیگه درخشش خوب میشه

برای جوونی ام که نمیدونم

والا من میشناسم ولی دیگه جرات ندارم معرفی کنم یبار واسه لیزر کک و مک رفتم عکس قبل و بعد گذاشتم همه گ ...

آره براهرکس ممکنه نتیجه متفاوت باشه چون پوستا باهم فرق داره،ممنونم