2777
2789
عنوان

🔴سرچ های مشکوک خواهرم 😥🤯😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 39 پست
میره محوطه با دوستاش بازی میکنه هم پسر بچه ها هستن هم دختر بچه ها البته اون فقط با دخترا بازی میکنه ...

ببین اگه باهاش درست رفتار نکنید در حق بچه اجهاف کردید. دوره ما اینقدر از مادر و خواهر بزرگتر ترس و رودرباستی داشتین جرئت نمیکردیم چیزی ازشون بپرسیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه باهاش درست رفتار نکنید در حق بچه اجهاف کردید. دوره ما اینقدر از مادر و خواهر بزرگتر ترس و ر ...

آره حرفتو قبول دارم فقط چه جوری بگم؟ اصلا چی بگم؟؟؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
میره محوطه با دوستاش بازی میکنه هم پسر بچه ها هستن هم دختر بچه ها البته اون فقط با دخترا بازی میکنه ...

اره درسته 

ولی ی جورایی باصحبت کن الان بچس ذهنش مشغول نشه رو درس خوندنو چیزای دیگش تاثیر میزاره

هم تو این وضعیت بد مملکت 

خیلی مواظبش باش

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
مهم این نیس ک قفل بزنه یا قایم کنه  مهم اینه ک یاد گرفته هنوز بچس😑😑😮😮

ببین الان شرایط مدارس با زمان ما فرق کرده

الان بچه ها همه چیزو خیلی زدد متوجه میشن

تقصیر من و شما هم نیس تو مدرسه از هر نوع قشر با فرهنگای مختلف ی جا جمع میشن و بچه از هر کی ی چیزی میشنوه خب حق بدید ک کنجکاو شه و بیاد و سرچ کنه یا بپرسه ک معنی فلان چیز چیه 

به نظر من عامل اصلی همین فیلمای ترکیس که ۱ ساعتش با لب رفتن رو تخت میگذره این نظر منه هاا نریزین رو سرم😑😑😑

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...
دیگه آهنگ ساسی رو میخونن بچه مدرسه ایا حتما میرن ببینن یعنی چی دیگه

والا ب خدا.بعد چند نفرم این کسط تز روشن فکری میدن ک مکه چیه شادی بوده.با شادی مشکل دارید.ددسته بچه ها خودشون کنجکاو هستن رو این مسائل ولی نباید انقدر قبحش ریخته بشع

اره درسته  ولی ی جورایی باصحبت کن الان بچس ذهنش مشغول نشه رو درس خوندنو چیزای دیگش تاثیر میزار ...

آره حتما، ممنونم از لطفت🙏😢

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ببین الان شرایط مدارس با زمان ما فرق کرده الان بچه ها همه چیزو خیلی زدد متوجه میشن تقصیر من و شما ...

اره موافقم راس میگی😔

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
آره حرفتو قبول دارم فقط چه جوری بگم؟ اصلا چی بگم؟؟؟ 

حتما سرچ کن تو نت شرح مسائل جنسی به کودکان و یا نوجوانان .بحث اش زیاده.  ببین عزیزم متاسفانه مشکل اصلی اینه که بزرگترا رفتار درست ندارن در مقابل این حس های غریزی بچه ها اونا هم میرن از همس هاشون علط یاد میگیرن . بهش هم یاد بدید که مراقب خودش و بدن اش باشه

حتما سرچ کن تو نت شرح مسائل جنسی به کودکان و یا نوجوانان .بحث اش زیاده.  ببین عزیزم متاسفانه مش ...

ممنون عزیزم