2777
2789
عنوان

🔴سرچ های مشکوک خواهرم 😥🤯😱

1382 بازدید | 39 پست

بچه ها من واسه دانشگاهم آخر هفته ها میام خونه مامانم، وقتی از کلاس بر می گردم می خوابم خواهر کوچیکم که 10 سالشه یواشکی از کنارم گوشیمو برمی‌داره واسه بازی!!

اما تا الان دوبار دیدم تو گوگل چیزای بدی سرچ کرده و یادش رفته یا بلد نبوده پاک کنه، مونده... 😢

واااااای بچه ها خیلی دچار استرس شدم، حالا چیکار کنم؟! رمز رو تغییر میدم هی می فهمه😣

راهنمایی لطفا؟؟ الان من به کی بگم؟ چیکار کنم؟ 

هیچی نمی دونم... 😟برخورد درست چیه؟؟ 

خانواده امم محیطش یه جوریه که هر چیزی رو نمی تونم بهشون بگم زود از کوره در میرن😦

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

چی سرچ کرده

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوودت خیلی اروم و مهربون ازش بخواه به چه دلیل اینکارو انجام میده 

بعدا بهش بگو چه عواقبی داره

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛

باخودش صحبت کن کنجکاوی میکنه ببین چیو میخاد بفهمه براش توضیح بده درحد خودش

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

بش بگو کاره زشتی میکنه😕حالا چی سرچ کرده؟

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

😐😐😐😐😮😮😮😮

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

رمز رو عوض کن

قبل خوابم گوشیتو بزار ی جا ک قفل داره مثل کمد بزار اونجا و قفل کن

یا بزار بالای کمد ک دستش نرسه

اگه دیدی خیلی خطریه بشین باهاش حرف بزن و راهنمایش کن که زشته و این حرفا

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...