2777
2789
عنوان

شقاق😔

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست
منم قبلا داشتم ولی شکر خدا رفع شد.ب نظرم این روش ک میگم ممکنه تا ۸۰ درصد رفع کنه مشکلتو.قرصای ویتامی ...

اینم امتحان میکنم ببینم چی میشه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
وای موقع زایمان زورایی ک بهت میاد خیلی بدترش میکنه ینی مقعد بی مقعد انگار بمب میخوره😂😂

دوقلو دارم طبیعی زایمان نمیکنم،واسم دعا کن یه ذهن بیماااری دارم فورا مغزم میره سمت بیماری های بد دعا کن زود خوب شم بعد زایمان حتمااا عمل میکنم راحت میشم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پماد ام جی استفاده کن هنوز یه هفته نشده خوب میشه فقط بوش خیلی بده 

الان باردارم اشکالی نداره این پمادو استفاده کنم؟

یعنی شقاق داری؟ واسه من مثه اینکه این پارگی خیلی وقته ایجاد شده چون در نداشتم متوجه نشدم الان یبوست ...

اره میدونم چی میگی تو الان حامله ای زیاد حساس نباش رفتی دستشویی نیومد پاشو بیا خونه من چند بار از دکتر پرسیدم گفتم واسه زایمانم مشکلی پیش نمیاد دکتر میخندید میگفت هیچ ربطی نداره من زایمانمم طبیعی بود بخدا هیچ ربطی نداشت بچه از جلو اومد هنوزم که دخترم 14ماهشه شقاقم سرجاشه

اره میدونم چی میگی تو الان حامله ای زیاد حساس نباش رفتی دستشویی نیومد پاشو بیا خونه من چند بار از دک ...

دعا کن واسم خیلی میترسم مریضی خطرناکی نباشه روده و اینجور چیزا واسه زایمانم ک دوقلو دارم طبیعی نمیشم

اره میدونم چی میگی تو الان حامله ای زیاد حساس نباش رفتی دستشویی نیومد پاشو بیا خونه من چند بار از دک ...

میگم پماد ام جی تو بارداری ضرر نداره واسه نی نیام؟

دعا کن واسم خیلی میترسم مریضی خطرناکی نباشه روده و اینجور چیزا واسه زایمانم ک دوقلو دارم طبیعی نمیشم

شقاق ی زخم چیزی نیست که مربوط ب خودته حالا این بار رفتی دکتر خودتم بپرس خیالت راحت میشه فقط ماه اخر شکمت بزرگ میشه یزره بهش فشار میاد کاملا طبیعی نگا من شقاق سه ساله که داشتم خیلی از واسه توام عمیق تر بو زایماااان طبیعی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد تو سزارینی اصلا ب شقاق فک نکن بخدا من ده نفرو دیدم مثل خودم راحت زایمان کردن هیچکدومشونم عمل نکردن فقط یبوست که میگیری یکم خون میاد دیگه هیچ مشکلی نداره

شقاق ی زخم چیزی نیست که مربوط ب خودته حالا این بار رفتی دکتر خودتم بپرس خیالت راحت میشه فقط ماه اخر ...

من یبوستم میگیرم خون نمیاد تعجبم از اینهک

من یبوستم میگیرم خون نمیاد تعجبم از اینهک

شاید زخم شقاقت زیاد عمیق نیس مال منم زیاد خون نمیاد در سال شاید یک یا دوبار سه چاهر قطره خون میاد مامانی مواظب نی نی  هات باش خوش حال باش دوقلوووو داری