سلام کسی این مشکلو داره؟من تقریبا پنج ماه پیش حامله شدم یهو متوجه شدم تو ناحیهومقعد سوزش دارم بعدش ک سقط شد خوب شد ولی رفتم دکتر معاینه کرد گفت شقاق مقعد داری خیلیییی عمیقه چطور تحمل میکنی فقط عمل من عمل نکردم خانما فعلا درگیرشم ولی اصلا درد ندارم با اینکه عمیقه فقط احساس سنگینی دارم بعد داخل مقعد هم التهاب داره انگار،خیلی وقته یبوستم نمیشم صبحا اب ولرم میخورم حتی اسهالم هستم نمیتونم دستشویی کنم با بدختی درد ندارمااا ولی انگار یه مانعی هست کسی بوده اینحوری شه؟الانم دوقلو باردارم
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
وای موقع زایمان زورایی ک بهت میاد خیلی بدترش میکنه ینی مقعد بی مقعد انگار بمب میخوره😂😂
دوقلو دارم طبیعی زایمان نمیکنم،واسم دعا کن یه ذهن بیماااری دارم فورا مغزم میره سمت بیماری های بد دعا کن زود خوب شم بعد زایمان حتمااا عمل میکنم راحت میشم
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
یعنی شقاق داری؟ واسه من مثه اینکه این پارگی خیلی وقته ایجاد شده چون در نداشتم متوجه نشدم الان یبوست ...
اره میدونم چی میگی تو الان حامله ای زیاد حساس نباش رفتی دستشویی نیومد پاشو بیا خونه من چند بار از دکتر پرسیدم گفتم واسه زایمانم مشکلی پیش نمیاد دکتر میخندید میگفت هیچ ربطی نداره من زایمانمم طبیعی بود بخدا هیچ ربطی نداشت بچه از جلو اومد هنوزم که دخترم 14ماهشه شقاقم سرجاشه
دعا کن واسم خیلی میترسم مریضی خطرناکی نباشه روده و اینجور چیزا واسه زایمانم ک دوقلو دارم طبیعی نمیشم
شقاق ی زخم چیزی نیست که مربوط ب خودته حالا این بار رفتی دکتر خودتم بپرس خیالت راحت میشه فقط ماه اخر شکمت بزرگ میشه یزره بهش فشار میاد کاملا طبیعی نگا من شقاق سه ساله که داشتم خیلی از واسه توام عمیق تر بو زایماااان طبیعی کردم هیچ اتفاقی نیفتاد تو سزارینی اصلا ب شقاق فک نکن بخدا من ده نفرو دیدم مثل خودم راحت زایمان کردن هیچکدومشونم عمل نکردن فقط یبوست که میگیری یکم خون میاد دیگه هیچ مشکلی نداره