2777
2789
چقدر خوب که شیرتون خوبه، ماشاالله . من شبها اگه سه چهار ساعت نخوره جمع میشه. در طول روز که میخوره دی ...

عزیزم من دخترم تو خواب میخورد

وقتی هم بیدار بود میدوشیدم میدادم

آره شیر من عالی بود

کپسول شیرافزا و آب هویج بستی زیاد میخوردم

رازیانه هم میخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دخترم تو خواب میخورد وقتی هم بیدار بود میدوشیدم میدادم آره شیر من عالی بود کپسول شیرافزا ...

کپسول شیر افزا هست؟ من قطره شو میخورم. بد نیست برام. 

تو بیداری نمیخوره دخترتون؟ من دختر اولم بد عادتش کردم تو بیداری نمی‌خورد بعد از نه ماه هم دیگه تو خواب نمی‌خورد دیگه شیرم خشک شد. حواستون باشه یوقت مثل من نشه خدایی نکرده

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖
چقدر خوب که شیرتون خوبه، ماشاالله . من شبها اگه سه چهار ساعت نخوره جمع میشه. در طول روز که میخوره دی ...

من حس میکنم شیرم کمه.چون وقتی ۴روزش بود بخاطر زردی تو دستگاه بود.مجبور بودم بدوشم.هر دوساعت ۳۰سی سی داشتم.مادرشوهرم میگف چقد کمه...(اخه خانم بغلی ۶۰ سیسی  داشت)اون بچه اش ۱۲روزش بود و بچه ی دومش بود

حالا انگار بهم تلقین شده ک شیرم کمه....

درصورتی ک اضافه تر بهش میدم بالا میاره.

نمیدونم چ کنم

کپسول شیر افزا هست؟ من قطره شو میخورم. بد نیست برام.  تو بیداری نمیخوره دخترتون؟ من دختر اولم ...

خدارو شکر تو بیداری میخوره ولی زود خابش میبره...مثاا ۱۰ دقیقه ای خابه..‌.

بهداشت بهم گف ۲۰ دقیقه باید بخوره.بیدارشم میکنم گریه میکنه لباشو بهم فشار میده و نمیخوره

من حس میکنم شیرم کمه.چون وقتی ۴روزش بود بخاطر زردی تو دستگاه بود.مجبور بودم بدوشم.هر دوساعت ۳۰سی سی ...

خب اولش همه شیرشون کمه. تا مک بزنه بچه و راه بیفته زمان می‌بره. اتفاقا خوب هم بوده. من شاید ده سی سی هم نمیشد. بزور قطره قطره میومد

خدارو شکر تو بیداری میخوره ولی زود خابش میبره...مثاا ۱۰ دقیقه ای خابه..‌. بهداشت بهم گف ۲۰ دقیقه با ...

عزیزم.⁦:-)⁩

خوبه که خوابش خوبه. من اینقدر دومی خوابش خرگوشیه. کلافه م می‌کنه. 

همون ده دقیقه هم خوبه. کم کم بیشتر هم میخوره. برا من هم همینطور بود. دکتر به من گفت هر دفعه از یه سینه بده خوب هم بذار بخوره چون بعد از ده دقیقه تازه شیر پرکالری ترشح میشه. اولاش که دختر من بزور باید بیدارش میکردم پنج دقیقه میخورد می‌خوابید باید همش کف دست و پاش میزدم تا بیدار شه الان ول کن نیست. کم کم بیشتر میخوره نگران نباش