2777
2789
عنوان

واجبی.......کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست
یه روغن زیتون خوراکی دارم مال دوسال پیشه عب نداره بزنم ازون؟اخه طاقت ندارم تا بخرم..راستی چجوری استف ...

بعد هم موقع شستن اب ولرم رو ب خنکی رو بگیر قسمتی ک میخوای بشوری با کیسه بکش ....تا موها بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد هم موقع شستن اب ولرم رو ب خنکی رو بگیر قسمتی ک میخوای بشوری با کیسه بکش ....تا موها بره

با لیف نمیشه؟

ی چیزی نخندی بهم پوستم کنده نمیشه یوقت؟ آخه تاحالا فقط ژیلت استفاده کردم..اگ بسوزه بعدش خوب میشه؟  سفید میکنه؟ببخش سوالام زیادن

یه روغن زیتون خوراکی دارم مال دوسال پیشه عب نداره بزنم ازون؟اخه طاقت ندارم تا بخرم..راستی چجوری استف ...

اها راستی ، دوتا دستکش پلاستیکی دست کن چون اگر ب ناخونات بخوره شل و شکننده میشه با دوتا دستکش راحتتر و تمیزتر انجام میشه سریع با دودست رو پوستت یکدست پخش کن

با لیف نمیشه؟ ی چیزی نخندی بهم پوستم کنده نمیشه یوقت؟ آخه تاحالا فقط ژیلت استفاده کردم..اگ بسوزه بع ...

سفید ک میکنه طراوت میده دیگه فقط قسمتای مخاطی پوست حواست باشه نزنی 

پوستت ملتهب میشه اگر بسوزه ... 🤨 حواست باشه دیگه ، با اب خنکم بشور وقتی داری واجبی رو پاک میکنی تا۵دیقه حواست باشه من پوستم کلفته تا ۷الی۸دیقه هم چیزیم نمیشه 😁

منظورت از نواحی مخاطی چیه؟ باید لیفو فشار داد؟

اره محکم بکش موهایی ک ضعیف شده ولی جدا نشده کنده بشن . اگرم مویی رو بدنت موند ک معمولا کرکی هیت نگران نباش اونا ضعیف شدن لباس ک تنت باشه میسابه اونارو ، میریزه

نواحی مخاطی ، نواحی مث داخل لب  ک صورتی و نازکه اونارو میگن مخاطی  نمونش  اون قسمت حساس خانوما.