2777
2789
عنوان

واجبی.......کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست
من همیشه واجبی میگیرم اونم بودارش رو😖😖 فقط واسه خواصش چون بوی واجبی ضدسرطانه میتونی بد ...

من ب بوش عادت کردم برام عادی شده 😕 انقد واجبی دوست دارممممم ... از صدتا ژیلت و اپیلیدی و اینا بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بو چی میده ؟من استفاده نکردم تا بحال

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

تیره نمیکنه؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
اتفاقا من الان خریدم..میخاستم تاپیک بزنم..چجوری بفهمم پوستم حساسه یا نه؟ اصلا چجوری استفاده میشه خوا ...

ببین اخه مثلا من ، پشتم بالاتنه بزنم پر جوش میشه ولی بقیه بدنم بزنم هیچی نمیشه منم همیشه کمر ب پایین رو میزنم مثلا اندازه ۵سانت بزن رو بازوهات پشتت شکمت رون و ساق ببین چی میشه بعدشم روغن زیتون یا نارگیل بزن

ببین اخه مثلا من ، پشتم بالاتنه بزنم پر جوش میشه ولی بقیه بدنم بزنم هیچی نمیشه منم همیشه کمر ب پایین ...

یه روغن زیتون خوراکی دارم مال دوسال پیشه عب نداره بزنم ازون؟اخه طاقت ندارم تا بخرم..راستی چجوری استفادهذکنم

یه روغن زیتون خوراکی دارم مال دوسال پیشه عب نداره بزنم ازون؟اخه طاقت ندارم تا بخرم..راستی چجوری استف ...

نه اشکال نداره بزن همونو .

ببین اول آب داغ رو اماده کن .

پودر رو بریز تو یک ظرف 

بعد اب داغ رو کم کم بهش اضافه کن 

ماست سون رو دیدی ؟ باید تقریبا اینجوری باشه نه اونقدر سفت باشه ک رو پوست کشیده نشه نه اونقدر اب بزنی ک احسلس کنی آب‌کی شده ، دوسه بار بزنی دستت میاد .

بعد از قسمتهایی از بدنت ک پوستش ضخیمتره و موهاشم بیشتره شروع کن زدن مثلا من رون پام موهاش بااینکه کرکی تره ولی مقاومتره و بیشتر، واسه همین زودتر میزنم بعد سریع بزن . ۶الی ۷دیقه بذار بمونه حواستم باشه پوستت نسوزه قلقش بعد دوسه بار زدن دستت میاد

سنتی چطور بو نداره؟ مارکش چیه کار خونه ایه؟

ن دست سازه ی بنده خدایی میسازه ازش میخریم بوش خیلی خیلی کمه نسبت ب این شرکتیا اصلا احساس نمیکنی فقط وقتی اب گرم میریزی یکم بوداره و تمام 

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂