2777
2789
عنوان

فقط همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=91898533]شاید چون دیده زنای همکارش ب خودشون رسیدن اینم گفته زن من کم نیاره پیش اینا وگرنه اینجوری ک تو ازشو ...[/QUOTE

من اونجور که خودم فک میکنم ازاوناسرتر بودم چون سن من خیلی کمتر میخوره ولی فقط ناراحتیم ازاینه مگه نه اینکه یکی که ادعای دوست داشتن میکنه نباید عیب های طرف رو بیینه وطرفو همونجور دوست داشته باشه 

مدك نشده مدل پوستاشون اينطوريه جديدامدشدع ارايش غليظ نميزنن

اره ولي چند باري توو اينستا ديدم حتي اونايي ك پوستشون لك نداشت رو بيني و گونه هاشون با ارايش كك و مك گذاشتن😂😂😂خلن

غصه نخور  آدم باید همیشه خودش رو با همسن های خودش مقایسه کنه  بعدش هم آدم باید سیرت زیبا ...

نه منظورم سن نبود عزیزم

من هنوز ۱۸سالمه😐منظورم این بود بقیه میگن خوشگلم

ولی خودم میگم معمولیم

به امام رضا متوسل بشو من ی مدت طولانی دو تا لک خیلی بزرگ روی گونه هام افتاده بود چند سال دوا و درمو ...

واقعا؟؟ برای منم دعا میکنین؟دیشب دوست داشتم معجزه بشه صبح صورتم خوب بشهچون واقعا ازکرم زدن خسته شدم

[QUOTE=91898533]شاید چون دیده زنای همکارش ب خودشون رسیدن اینم گفته زن من کم نیاره پیش اینا وگرنه این ...

بنظرمن اینجور نیست

خیلی پیش اومده برا من ک عیب هامو گفته

فقط بخطاراینکه متوجم کنه

ولی درکل میگه من دوست دارم

اینارو بهت میگم ک بفهمی

واقعا؟؟ برای منم دعا میکنین؟دیشب دوست داشتم معجزه بشه صبح صورتم خوب بشهچون واقعا ازکرم زدن خسته شدم

اگر قابل باشم دعا میکنم 

داروی شیمیایی استفاده نکن  برو طب سنتی 

به احتمال قوی از کبدت هست باید پاکسازی بشه

حتما برو

البته به شوهرت هم تفهیم که حرفش خیلی بد بوده