2777
2789
عنوان

فقط همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 49 پست
خوشبحالت😐😐😑من ی رژ ،رنگ لبم بزنم تیکه پارم میکنه😂😑فقط باید برا خودش ارایش کنم

از منم‌اون اولا بود خواهر الان دیگه براش فرقی نداره یه رژ قرمز بزنم پیگه پررنگه کم رنگش کن😑😑😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واقعا بعضي مردا رو نميتونم درك كنم يا اونا ي جوري ان يا شوهر من ي جوريه،اخه شوهر من شادگي رو بيشتر دوست داره و هميشه ميگه تو همينجوري خيلي خوشگلي...بدون ارايش منظورشه.

درصورتي ك من زيبايي انچناني ندارم و پوستمم جوش ميزنه 

چرا ي مرد بايد بخواد ك زنش جلو غريبه ها ارايش كنه،البته منظورم ب شما نيست فقط اخه توو فاميلاي خودمونم هست همچين چيزي مثلا خانومه ارايش خيلي غليظي ميكنه و ميگه شوهرم ازم ميخواد بيرون اينطوري باشم

عزيزم من مطمئنم شما خيلي نازي و حرف شوهرت عمدي نبوده چون اينطور ك ميگي دلش خيلي مهربونه

من واقعا بعضي مردا رو نميتونم درك كنم يا اونا ي جوري ان يا شوهر من ي جوريه،اخه شوهر من شادگي رو بيشت ...

اره حرفش عمدی نبود.ارایش غلیظ اصلا دوست نداره حتی رژغلیظ بزنم میگه پاک کن منم اصلا ادمی نیستم که ارایش غلیظ کنم ولی چون پوستم لک داره بیشتر فک کنم به خاطر اون گف چون اشاره به کرم کرد

اره حرفش عمدی نبود.ارایش غلیظ اصلا دوست نداره حتی رژغلیظ بزنم میگه پاک کن منم اصلا ادمی نیستم که ارا ...

شاید چون دیده زنای همکارش ب خودشون رسیدن

اینم گفته زن من کم نیاره پیش اینا

وگرنه اینجوری ک تو ازشوهرت گفتی قصد بدی نداشته

کک ومک داره میگن درمان نمیشه

به امام رضا متوسل بشو

من ی مدت طولانی دو تا لک خیلی بزرگ روی گونه هام افتاده بود چند سال دوا و درمون کردم افاقه نکرد 

هر کسی میدید منو  به روم میاورد میگفت وای صورتت چرا اینجوریه خیلللللی بد شده 

اعصابم داغون بوده رفتم مشهد پشت پنجره فولاد به امام رضا گفتم لکهای صورتم رو خوب کن😍

وقتی برگشتم بلافاصله خوب شد😢😢

اره حرفش عمدی نبود.ارایش غلیظ اصلا دوست نداره حتی رژغلیظ بزنم میگه پاک کن منم اصلا ادمی نیستم که ارا ...

خب ميتوني هميشه ي كرم سبك براي پوشوندن اونا استفاده كني منم براي جوشام ي كرم سبك استفاده ميكنم اخه واقعا خيلي به نظرم مهمه ك پوست شاداب به نظر برسه ولي خب متأسفانه ندارم همچين پوستي😩