2777
2789
عنوان

کیف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 68 پست
شما با صداقت دارید زندگی میکنید و مبنای زندگی رو صداقت گذاشتید.احمق کسی که پنهون کاری می‌کنه از شریک ...

خدا کنه چیزی نباشه چون واقعا طاقت خیانت یا مخفی کاری ندارم سریع خودمو میبازم ی بچه دو ساله دارم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
باید یواشکی وقتی خواب بود کیفشو میبردی با خودت تو دستشویی و.. خوب نگاه میکردی.. کاغذی قرصی شماره ای ...

اره منم مطمنم چیزی بود وگرنه راحت میخوابید چرا با وجود این همه خستگی باید بیدار بمونه چرا باید عصبی بشه واکنش نشون بده،از دیشب تا الان سردرد گرفتم ک چرا جرات نکردم خوب بگردمش امروز دیگه هرچی بوده رو خونه نمیاره میدونه من حساس شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم مطمنم چیزی بود وگرنه راحت میخوابید چرا با وجود این همه خستگی باید بیدار بمونه چرا باید عصبی ...

وای حق داری منم بودم از فکر و خیال دیونه میشدم ولی اگ بودم هر جور شده هر جووووور سده میگشتم

حالا ب نظرتون چکار کنم؟چطور از کاراش سر در بیارم؟ب شدت موذیه اصلا حتی اگه ازش بپرسی حالت چطوره ننیتونه صاف و صادق ج بده تا این حد

خدا کنه چیزی نباشه چون واقعا طاقت خیانت یا مخفی کاری ندارم سریع خودمو میبازم ی بچه دو ساله دارم

شاید یه کم وسواس داره

منم نسبت به بعضی وسایلم اینجوری هستم ولی واقعا هیچ چیز پنهون کننده ای ندارم فقط خیلی حساسم کسی نزدیکشون نشه مثل کیفم،گوشیم

منم این حالتارو دارم رو گوشی ام شاید شوهرم فکر بد کنه اما در کل از این میترسم غیبت خانواده شوهرمو کردم یادم رفته پاک کنم ببینه😂😂

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
شوهرم یه کیف داره واسه سرکارشه،هندزفری گوشی رو میزاره توش،شبا هم زود میخوابه چون تایم کارش زیاده در ...

خب دیدی اون حالتو پیدا کرد خودتو میزدی به خواب وقتی خوابید بلند میشدی میگشتی کیفشو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اره منم مطمنم چیزی بود وگرنه راحت میخوابید چرا با وجود این همه خستگی باید بیدار بمونه چرا باید عصبی ...

انشالله که هیچی نباشه ولی حواستو جمع کن ببین گوشی مخفی یا اعتیادی چیزی نداره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب دیدی اون حالتو پیدا کرد خودتو میزدی به خواب وقتی خوابید بلند میشدی میگشتی کیفشو

اول گفتم همین کارو کنم خودمو بزنم ب خواب ولی انقد استرس داشتم انقد حالم خراب بود بیس دیقه بیشتر نتونستم خودمو بزنم ب خواب فقط میخواستم زودتر دست بزنم ب کیف لعنتیش