2777
2789
عنوان

کیف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفت خوان رستم رو باید طی کنی تا بخای به ارسال نظر برسی 

شصتم رگ به رگ شد

استارتر شوهرت یه چیزی ازت داره مخفی می‌کنه ولی بنظرم اینقدر کنکاش نکن چون شاید چیز خوبی نباشه فقط خودت لطمه میبینی

من جات بودم حتما نگاه میکردم

من دست زدم تو کیفش در حد لمس کردن وسیله ها توش ولی من همش ذهنم دنبال ی گوشی مخفی بود ک اصلا همچین چیزی تو دستم نیومد،حالا مغزم داره میترکه شاید سیم کارتی بوده شاید موادی بوده و...هزار فکر تو سرمه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
یه هفت خوان رستم رو باید طی کنی تا بخای به ارسال نظر برسی  شصتم رگ به رگ شد استارتر شوهرت ...

اخه من هیچ وقت کیف یا جیبشو نمیگردم واسه همین از،دیشب ک اینطور شده میگم از حماقت من شاید سواستفاده کرده

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
اخه من هیچ وقت کیف یا جیبشو نمیگردم واسه همین از،دیشب ک اینطور شده میگم از حماقت من شاید سواستفاده ک ...

شما با صداقت دارید زندگی میکنید و مبنای زندگی رو صداقت گذاشتید.احمق کسی که پنهون کاری می‌کنه از شریک زندگیش

شاید هم موضوع نگران کننده ای تو این قضیه نباشه

من تو این شرایط خیلی بی حس میشه بدنم یخ میزنم دست و پام میلرزه چون میدونستم بیداره جرات نمیکردم دست ...

باید یواشکی وقتی خواب بود کیفشو میبردی با خودت تو دستشویی و.. خوب نگاه میکردی.. کاغذی قرصی شماره ای کارتی فیشی.. یه چیزی بوده که خودشم استرس داشته..

منم یه بار تو داشبورت رو نگاه کردم اسپری تقویت... پیدا کردم.. هنوز باز نکرده بود.. منم جنگ راه انداختم که سمت این چیزا نره عوارض داره.. هنوزم دست خودمه..یا یه بار لای فیش بانکی دو تا قرص گذاشته بود که نمیدونم چیکار کرد..یا چند شب پیش مادر شوهرم گفت به پدر شوهرم بگم یه مبلغی رو کارت بکشه پول بده بهش.. من زنگ زدم گفت باشه..ولی گوشی شوهرم رو نگاه کردم دیدم اون مبلغ رو شوهرم از کارت خودش کشیده داده به مامانش.. هرچیم خواستم حرف بندازم ببینم بهم میگه یا نه.. نگفت..وقتی مردا استرسی میشن معلومه یه کاری میخوان بکنن که ما نفهمیم..باید میبردی تو روشنایی نگاه میکردی..