شوهرم یه کیف داره واسه سرکارشه،هندزفری گوشی رو میزاره توش،شبا هم زود میخوابه چون تایم کارش زیاده در واقع اضافه کار میمونه تا هفت شب،دیشب ساعت یک بود خوابم نمیبرد اونم بلند شد غلتی زد من بهش گفتم میخوام هندزفریتو بردارم اهنگ گوش بدم یهو میخ شد سرجاش گفت کیفو بیار خودم بت بدم من گفتم بگو کجاس خودم برمیدارم بم گفت جیب جلوس من رفتم بردارم هی حواسش بم بود بعد من الکی دست زدم ب جیب دیگه عصبی شد گفت حالا تو نصفه شب چرا نمیخوابی یکسره تو گوشی و...دقیقا دیدین وقتی میترسین لو برین عصبی بشین اونجور حالتی داشت الکی میخواست پاچمو بگیره ،بعد من خودمو مشغول اهنگ کردم ولی خیلی تو سرم غوغا بود
تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
از تو که قدیمی هستی بعیده.. قبلااینجوری بود.. میخوای نظر بدی دو کیلومتر باید بری پایین...یا این تبلی ...
اون پایینه کار ب کار من نداره😂😂😂
خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇