2789
عنوان

چشم چرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 47 پست
ببین فحش به باس ن مادرم توی نزدیکی داد چند وقت بعدش گفت  پشتش بزرگه و من گفتم چشم چرونه .خواهرم ...

توی نزدیکی یعنی هنگام رابطه باشمابه مادرت فحش داددرسته؟؟؟!

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط خیلی سختی داری این مورد برای همه ی خانم ها آزار دهنده است.

مخصوصا با این ولنگاری هایی که تو جامعه هست. مردها خیلی باید خودساخته باشن تا بتونن کنترل چشم داشته باشن.

ببخشید عزیز اینو میگم اما شما اول باید ماهواره رو جمع کنی.

کسی که بخواد رژیم بگیره تو اولین قدام خوراکی های رنگ وا رنگو از جلوش برمیدارن!

نمیشه که جلوش بذاری و بگی نگاه نکن! محیط هایی هم که فکر میکنی رعایت نمیکنن رو کمتر برو

کم کم عادتش بده به ندیدن

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...
شرایط خیلی سختی داری این مورد برای همه ی خانم ها آزار دهنده است. مخصوصا با این ولنگاری هایی که تو ج ...

من دارم حدا میشم الان دیگه مادرم و خواهرم جلوش نمیان چون به مادرم فحش داد ،خواهرم هم تصور سازی کرد من از یادم نمیره درسته طلاق بده اما من از یادم نمیره .مشاپره قبل طلاق گفت بهش فرصت بده خودش هم خیلی خواست بهشفذصت بدم اما من نتونستم  و استرس میگرفتم که بخوام باهاش باشم ،ترس از بچه ای که از این پدر باشه ،الان دارم زجر میکشم از جدایی اما با اپن بودن هم به خاطر کارهاش برام سخته 

ببین فحش به باس ن مادرم توی نزدیکی داد چند وقت بعدش گفت  پشتش بزرگه و من گفتم چشم چرونه .خواهرم ...

استاتر جان همسرت اختلال جنسی داره

قبلا شنیده بودم کسایی که دچار این مشکل هستند هنگام نزدیکی مثلا اسامی خانم های آشنا رو میارن یا فحش رکیک و ج ن س ی بهشون میدن تا ارضا بشن

حتما پیگیر درمان باش

همش دارم خودم میخورم میگم نکنه ناسازگارم ولی جدی میگم یک بار خواهرام تصورسازی کرد دو بار به مادرم در نزدیکی فحش داد اما از یادم نمیره نمیتونم بهش اعتماد داشته باس ن نمیخوام ازش بچه داشته باشم برای همین دارم جدا مبشم 

بله

ستاره جان...ازمن به تونصیحت هرچه زودترازاین حروم زاده جدابشووازش فاصله بگیر..وواگذارش کن به خدابه این شبای مبارک وگرانقدرقسم توگذرزمان همه چی برات مشخص میشه وبزودی خداتاوان عذاب شماروازش میگیره..اصلاجلوخودش حتی یه کلمه حرف بدبهش نزن سعی کن زودترازش جدابشی 

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
استاتر جان همسرت اختلال جنسی داره قبلا شنیده بودم کسایی که دچار این مشکل هستند هنگام نزدیکی مثلا اس ...

من دارم جدا میشم یک بار خواهرام گفت دو بار مادرم  یکبار دختر دایی و دو بار فقط اسم دوستام توی این دوستام و کارای دیگه هم داشته .که باعث شد آزار روحی و جنسی ببینم  و از یادم نره 

ستاره جان...ازمن به تونصیحت هرچه زودترازاین حروم زاده جدابشووازش فاصله بگیر..وواگذارش کن به خدابه ای ...

الان مرحله مشاپره قبل طلاق هم گذروندم اینکه میام همش سوال میپرسم حس بدی دارم به خودم که نکنه من ناسازگار بودم و نتونستم بسازمش وگرنه با این حرفاش باعث شد من از یه دختر شاد تبدیل به یه دختر افسرده بشم 

چی بگم والا

دلیلت برای طلاق منطقیه اما عجولانه تصمیم نگیر

متاسفانه خودتم بی تقصیر نیستی نباید اجازه بدی وسایل خانمان سوزی مثل ماهواره پا تو زندگیت بزارن

ماهواره هرزگی میاره... تو هر خونه ای که بره

امیدوارم هر چی به صلاحته اتفاق بیفته برات  

چی بگم والا دلیلت برای طلاق منطقیه اما عجولانه تصمیم نگیر متاسفانه خودتم بی تقصیر نیستی نباید اجاز ...

فرهنگشون با ما متفاوته ،پدرش میکه ما شبکه ایرانی اصلا نداریم و افتخار میکنه ،از بچگی اینارو دیذن 

فرهنگشون با ما متفاوته ،پدرش میکه ما شبکه ایرانی اصلا نداریم و افتخار میکنه ،از بچگی اینارو دیذن&nbs ...

ستاره ئه لیم کوردزمانی ئه ری وایه جمله کانت وادرده کیی کوردبیت