2789
عنوان

چشم چرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 47 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره میدونم ولی یه چیزایی نوشتم از چشم چرونیش اینارو بخون

ببخش این چشم چرونی نیست..این قرت بازی وجلف شدنش روواسه مردم مانورمیده ببخش رک گفتم

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
به عنوان مثال همسر من زمانی که توی خیابون چراغ قرمز میشه تو ماشینتون نگاه میکنه ماشینی که دختر و زن ...

مگ میشه حساس نبود

من شوهرم سرشو بلند کنه چشاشو درمیارم

بلخره همونجور ک زن یسری

چیزارو باید

رعایت کنه مث حجابو هرچیز دیگه ای

مردم وظیفشه یچیزایو رعایت کنه

حالا اگه مجردی رعایت نمیکرده الان که متاهل شده باید اینکارو بکنه

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡

نه عزیزم فقط شما حساس نیستید

موضوع حساسی کلا که دین هم سفارش کرده نگاه نکنن

نگاه مرد به گردی صورت زن البته بدون آرایش و دستها تا مچ ایراد نداره

و خللی تو روابط اجتماعی ایحاد نمیکنه

اما مثلا آقایی که داره به نواحی حساس و برجسته زن نگاه میکنه این دیگه هیچ توجیهی نداره و قطعا برای لذت جویی اینکارو میکنه!

من خودم موقع ازدواجم اولین نکته ای برام مهم بود چشم پاکی آقا بود

سیدالشهدای مقاومت، حاج قاسم سلیمانی، انظر الینا...

یا اینکه ببخشین پشت مامانم میگه بزرگه و حتی توی نزدیکی فحش هم به پست مادر داد به نظر من خوب چشم انداخته به پشت مادرم که این گفته .،یا به یه قسمتی از خواهر، و توی نزدیکی گفت ببینید من اینا دو سال آزارم داد اصلا نتونستم فراموش کنم تا جایی که دلم نمیخواست ازش بچه بیارم درخواست جدایی دادم الان که دارم میپرسم میخوام خیالمراحت باشه اشتباه نکرده باسم و حساس نبوده باشم 

نه عزیزم فقط شما حساس نیستید موضوع حساسی کلا که دین هم سفارش کرده نگاه نکنن نگاه مرد به گردی صورت ...

درسته منم حساس بودم اما وقتی باهاش زندگی کردم شناختمش ،چشم چرونی هاش گفتم در مورد خواهر و مادرم همین باعث شد اونطور که باید دوستش نداشته باشم 

یا اینکه ببخشین پشت مامانم میگه بزرگه و حتی توی نزدیکی فحش هم به پست مادر داد به نظر من خوب چشم اندا ...

واایعنی چی؟پشت سرمادرت حرف زدیاباسنش رونگاه میکنه؟!!

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
ن عزیزم کارت بسیار بجا بوده..ایشون مریض بودن و غیرقابل تحمل

ممنون ان شا ا.. خدا کمکم کنه چون الان که دارم جدا میشم میگم نکنه اشتباه کردم ولی واقعا نتونستم اینارو فراموش کنم و گذشت کنم 

😂😂😂😂😂😂...شلیک رو فراموش کردین😂😂

شلیک بمونه تو قسمت بعدی سریال😁

جدی من خیلی حساسم

ی مدت به شوهرم الکی میگفتم دختره چه عینکی زدهههه

اگه جوابمو میداد که مثلا کو یا حتی خوشت اومد بخرم برات 

میگفتم تو حواست به رانندگیت باشه😠

😂روانی ام من خودش میدونه ی اسلحه پر هم تو خونه دارم

فقط حمومون کوچیکه وان جا نمیشه توش🤪

واایعنی چی؟پشت سرمادرت حرف زدیاباسنش رونگاه میکنه؟!!

ببین فحش به باس ن مادرم توی نزدیکی داد چند وقت بعدش گفت  پشتش بزرگه و من گفتم چشم چرونه .خواهرم هم درمورد ببخشید س ی ن ه سدر نزدیکی گفت و اون با من مقایسه کرداونموقع بود که فهمیدم اشتباه کردم نتونستم ببخشم همش تو ذهنم بود و دارم جدا میشم دست خودم نیست میدپنم شاید بگین زندگیت با یه چیز داری از دست میدی اما نتونستم تحمل کنم و خانوادش اسم شکاک بدبین روی من گذاشتن و حساس