2789
عنوان

چشم چرونی

610 بازدید | 47 پست

میدونم که هر نگاهی به نامحرم حرام و بد هست اما میخوام بدونم همه ی مردها چشم چرونند؟و کدوم چشم چرونی ای بده و عذاب آوره ؟میخوام بدونم من حساسم یا همه همینطورن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یکی مثل خودت خیلی حرص میخورم ولی همه مردا با جزئیات نگاه میکنند ولی بعضی منظوردار بعضی ها از کنجکاوی و طبیعتشون  هر دو دسته ازاردهندست ولی دسته اول چشم چرون میشه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
امگه همه زن ها چشمشون پاكه؟

نه والا خیلیا دارن کنارشوهرشون راه میرن وهیزی میکنن

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

به عنوان مثال همسر من زمانی که توی خیابون چراغ قرمز میشه تو ماشینتون نگاه میکنه ماشینی که دختر و زن هست داخلش .حتی ماشین آروم میکنه که ماشینی که توش دختر هست بهش برسه و ببینتشون اوایل متلک میگفت و وقتی بهش میگفتم نگو میگفت سرکوبم نکن یا اینکه میگفت همه ی مردها نگاه میکنند ،برای اینکه دختری رو ببینه الکی به من نگاه میکنه اما در اصل دارا به اپن نگاه میمنه میخوام بدونم من حساسم یا همه همینطوری هستن همه ی خانم ها رو منظورمه که حساسن یا نه؟

هر نگاهی به نامحرم بد نیست

بالاخره آدمیزاد کور که نیست می بینه

مهم اینه که به محض اینکه فهمید طرف چه شکلیه و تا زمانی که بدون لذت بردن داره نگاه می کنه فقط می تونه نگاه کنه

البته اینو ما نمی تونیم تشخیص بدیم 

خودشون می فهمن کی دارن معمولی نگاه می کنن کی غیر معمولی

صد در صد همه مردا چشم چرون نیستن

ولی معمولا وقتی کسی داره با علاقه به کسی نگاه می کنه مردمک چشمش گشاد میشه.البته خیلی ها با علاقه به همه چیز نگاه می کنن پس اینم ملاک درستی نیست...

چشم  روخداداده برای دیدن ونگاه کردن بعضیاچشم چرونن بیعضیاعادت دارن نگاه کنن درکل حساس شدن فقط پیرت میکنه

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗