2777
2789
عنوان

سلااام کسی اینطوری بوده

61 بازدید | 11 پست

بیستم قرار بود پریود بشم اما نشوم الانم که نهمه یعنی ۱۹ روز گذشته آزمایشم دادم منفی بود .الانم لک میبینم در حد اینکه مثلا دستمال کاغذی کثیف بشه لخته های کوچیک میاد نمیدونم چمه آمپولم میگم نزنم هورمونام همینوری قاطیه .اولین ماهی بود که اقدام کردم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

با اجازه اسی ۷ نفر کم داریم واسه زیارت عاشورا اگه کسی میاد بگهههههههه و اعلام کنه چندتا میخونه تا فردا باید تموم بشه 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

مال اقدامه طبیعیه

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی ۷ نفر کم داریم واسه زیارت عاشورا اگه کسی میاد بگهههههههه و اعلام کنه چندتا میخونه تا فر ...

۳ تا من میخونم

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
ختم هستش؟

اره گلم چهل تا بوده الان ۵ نفر دیگه میخایم 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
۳ تا من میخونم

@سینوس  شد ۳۸ تا 

حاحتت روا التماس دعا

مهناز جان منم یکی میخونم

گلم ختم امشب تموم شد ان شالله ختم بعدی فرداس صدات میکنم  یک دعوت دوستی بهم بده تا صدات کنم 

گلم ختم امشب تموم شد ان شالله ختم بعدی فرداس صدات میکنم  یک دعوت دوستی بهم بده تا صدات کنم  ...

اوکی پ قسمتم نبود😯

انشالله ختم بعدی☺

راستی برای یه حاجت خاصی ختم میگیرین یا هرکس برای حاجت خودش میخونه

اوکی پ قسمتم نبود😯 انشالله ختم بعدی☺ راستی برای یه حاجت خاصی ختم میگیرین یا هرکس برای حاجت خودش م ...

همه واسه هم دیگه دعا میکنیم که به حاجتشون برسند  یعنی ختم دست جمعهی تو ختم اسم همه بچه های شرکت کنند تو ختم رو میبریم

2790
2778
2791
2779
2792