2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 34 پست
خوش بحالتون واسه منم دعا کنید 

انشاالله که هرچی صلاحته. انشاالله ب زودی باردار بشید. 

ولی آنکه نان دهد دندان دهد. 

نگران خرجیش نباش .خدا هست. 

💚باخدا می رقصانم تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگران مدرسه دخترمم بیشتر چون سال اینده بایدبره پیش دبستانی میترسم نرسم بهش باوجود نوزاد

تا بچه مدرسه نرفته دوران بارداری تموم کن با نوزاد میشه رفت مدرسه اما با جفت پایین و استراحت مطلق نه

یا هم بزار برای چند سال بعد که پایه های اول دوم بچه اولت تموم بشه

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
من نگران مدرسه دخترمم بیشتر چون سال اینده بایدبره پیش دبستانی میترسم نرسم بهش باوجود نوزاد

منم همین طور اگه الان اقدام کنم بچه بعدی ک ب دنیا بیاد پسرم باید بره پیش دبستانی بعضی وقتا با خودم میگم پیش دبستانی ثبت نامش نکنم خودم با هاش خونه کار کنم نمیدونم میشه یا ن

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
منم دخترم یکسالشه متولد اردیبهشت 97 هست متاسفانه شیر نداشتم بهش بدم شیرخشک میخوره دوست دارم دومی رو ...

وای اصلا نترس فوقش ۳ سال بیرون نمیری

مهمون دعوت نمیکنی 

اما بعد ۳ سال دیگه از بچه داری خلاص میشی

من تازه پسرم از آب و گل درآمده دوباره دارم میوفتم تو نوزاد داری😭😭

البته من پسرم ۹ ماهه بود باردار شدم یه احمق اینقدر تو گوش شوهرم خوند تا شوهرم گفت باید سقط کنیم که کردیم😔

منم همین طور اگه الان اقدام کنم بچه بعدی ک ب دنیا بیاد پسرم باید بره پیش دبستانی بعضی وقتا با خودم م ...

پیش دبستانی که مهم نیس اول مهمه تا اولم یه سالش میشه

راستی پسر منم دی ۹۳ با بچه شما میره پایه اول

وای اصلا نترس فوقش ۳ سال بیرون نمیری مهمون دعوت نمیکنی  اما بعد ۳ سال دیگه از بچه داری خلاص م ...

منم اول شوهرم مخالف بود الان اونم میخاد ولی یکم میترسه برا خرج و مخارجش

اما من واسه تربیت وبچه داری نگرانم

خرج ومخارج رو خدا میرسونه

همه زندگیم = دخترم
منم اول شوهرم مخالف بود الان اونم میخاد ولی یکم میترسه برا خرج و مخارجش اما من واسه تربیت وبچه داری ...

تربیت که واقعا خیلی سخته 

چه یدونه چه ۱۰ تا 

ولی اونی که دومی میخواد من اعتقادم اینه زود بیاره

پیش دبستانی که مهم نیس اول مهمه تا اولم یه سالش میشه راستی پسر منم دی ۹۳ با بچه شما میره پایه اول

بله پسر شما نیمه دوم میشه باهم.میرن مدرسه البته واسه شما بهتره چون یکسال ک دیر تر بره مدرسه واسه بچه بعدی راحتترید

دلم تنگه خانه ی پدریه😭