2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا عالیه. من تازه استفاده کردم. قیمت شصت تاش 143 تومن بود. بازم می خوام بخرم.

البته یه سری تقلبی داره. از جای مطمئن بخر. یا تو اینترنت سرچ کن. مشخصات تقلبیاشو نوشته. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

منم استفاده کردم خیلی خوب بود ولی معده من خییییلیییی حساسه باعث میشد معده درد بگیرم ولی تاثیرش خوبه، اون وقت هم گرون بود فک الانم احتمالا باید گرون باشه چون اون چیزی که یادمه ۴ سال پیش یه چیزی نزدیک ۹۰ تومن دادم بهش

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤
تأثیر مثبتی براتون داشته؟ 

برا خودم نگرفتم ولی اونی ک استفاده میکرد میگفت خوب بود البتع شنیدم الان تقلبیشم اومده واینکه اگر اقایون مصرف کنن روی اسپرم تاثیرمیذاره

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
واقعا عالیه. من تازه استفاده کردم. قیمت شصت تاش 143 تومن بود. بازم می خوام بخرم. البته یه سری تقلبی ...

گرونه😌

منم الان تو سایت در مورد تقلبی بودنش دیدم بخاطر همین شک کردم بگیرم یا نه 

گرونه😌 منم الان تو سایت در مورد تقبی بودنش دیدم بخاطر همین شک کردم بگیرم یا نه 

عزیزم...آره گرونه واقعا. ویتامینا کلا گرون شدن. من ول وومن(ویتامین مخصوص خانوما) هم می خریدم. آخرین بار دو بسته شو نود تومن خریدم. الان  یه بسته 150 تومنه!

البته ویتامین خوبیش اینه که لازم نیست هر روز بخوری. می تونه یه روز بخوری یه روز نخوری. همین اکوفان نوشته روزی دو عدد...ولی من یکی می خوردم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!