2777
2789
عنوان

خداجونم...😭😔

233 بازدید | 10 پست

منم دلم بچه میخواد...😔😭دوران بارداریم...😭ای خدا بین این همه خب چرا من...😭😭😭لباساشو نگاه میکنم...سنجاق سراشو...دختر نازم...😭مثلا قرار بود شهریور بدنیا بیاد...😭😭حالا جاریمم بارداره...اونم همزمان با من...حالا اون بچش بدنیا میاد...من تو حسرت بغل گرفتن دخترم...😔😔دلم میخواد زودی باردار بشم...اینقد بی تاب شدم اصلا نمیتونم صبر کنم حتی از چهل روز سقطم بگذره...😭😭😭😭کاشکی خدا زودتر بهم یه دختر سالم و صالح بده فراموش کنمش...😭خیلی داغونم😭😭😔😔

حق داری عزیزم گریه کن ولی ناشکری نکن مطمئن باش که حکمتی بوده ویا دلایلی که خودت متوجه نشدی تابتونیم باردتری موفقی داشته باشی،منم دوتاسقط داشتم کاملا درکت میکنم،ولی توکل کن به خدا وباامید به آینده زندگی کن انشاالله به زودی خدانی نی سالم وصالح بهت عطاکنه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات منم مثل خودت قبلا ی سقط داشتم 😢و اونایی رو ک میدیدیم با من حامله بودن و بچشون ب دنیا اومد دنیا رو سرم حوار شد گلم ب خودت برس بزار رحمت اماده بشه انشالله بارداری بعدیت سالم باشه خدا نی نی تپل بده بهت😍😘برات صلوات فرستادم

حق داری عزیزم گریه کن ولی ناشکری نکن مطمئن باش که حکمتی بوده ویا دلایلی که خودت متوجه نشدی تابتونیم ...

اخه من همه چیزشو سفارش دادم😭😭😭الان وسایلشو چیکار کنم...کل سیسمونیشو خریدم...خدایا😔

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات منم مثل خودت قبلا ی سقط داشتم 😢و اونایی رو ک میدیدیم با من حامله بودن و ...

شاید اگه وسایلش نبود راحت کنار میومد باهاش...الان همش میگم خدایا اگه بچه ی بعدیم دختر نباشه چیکار کنم اینارو...لباسا و اینا...رو میشه نگه داشت...ساک و وسایل بزرگش چی😭😭😭

تو نوزده هفته

دقیقا منم تو نوزده هفته با درد زایمان وپارگی کیسه آب پسرم رواز دست دادم،خیییلی سخته باتمام وجودم درکت میکنم خدابرای هیچ کس نیاره این لحظات رو،ولی الن غصه خوردن چیزی روحل نمیکنه باید قوی باشی وخودت روبرای بارداری بعدی روحی وجسمی آماده کنی،سیسمونی هم نهایت اونایی که فرقی بین دختر وپسر نداره روبذار کنار شایدم خدابهت دختر بده اگرم پسرشد وسیله هاشو میفروشی ودوباره پسرونه میخری،به هرحال تلاش کن زودتر به روال عادی برگردی تاانشاالله شروعی دوباره داشته باشی،میبوسمت😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
دقیقا منم تو نوزده هفته با درد زایمان وپارگی کیسه آب پسرم رواز دست دادم،خیییلی سخته باتمام وجودم درک ...

مرسی عزیزم😔😔😔انشالله...خیلی حالم داغونه...مادرم مریضه...داره از مسافرت برمیگرده رفته بودن برای درمان همشنگرانم چجوری بگم بهش...😭😭

شاید اگه وسایلش نبود راحت کنار میومد باهاش...الان همش میگم خدایا اگه بچه ی بعدیم دختر نباشه چیکار کن ...

الهی بگردم عزیزم اتفاقی ک نباید میفتاد افتاده واقعا خیلی سخته درکت میکنم گلم برای فامیل ما هم این اتفاق ک اون بنده خدا با ای وی اف باردار شده بود اونم بعد چندییییییین سال ک نموند براش بازم امیدشو از دست نداده میخواد بره دوباره برای اقدام ای وی اف کنه گلم توکلت بخدا باشه محکم باش بعد سختی اسونیه😍😘