2777
2789
عنوان

پول قرض دادن

188 بازدید | 44 پست

بچهها اگه به دوستی پول بدین و قرار بشه سر یکماه به شما پس بده بعد الآن ۶ ماه گذشته و دوباره قرض بخواد بهش میدین ؟؟

بدهی اول ۵ تومنه الآنم ۴ تومن بخواد

درخواست دوستی نمی پذیرم چه زن چه نر

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قبلی رو پس نداده ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

کلا اهل پول قرض دادن هستین ؟ تایم تعیین میکنید برا پس دادنش ؟ اگه سر تایم نده چیکار میکنین ؟ بهش میگ ...

بعله که میگیم .مگه پولمونو از تو جوب پیدا کردیم که دوباره بریزیم تو جوب و عین خیالمون نباشه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اگه میدونی داری و نیاز نداری و دوست خوبی هست با توجه به معیار های خودت بده چون نیاز داره قطعا

آره قطعا نیاز داره ولی چون سر بدهی قبلی یه ذره بدحسابی کرد راستش میترسم

بعد مشکل بدتر اینه که من اصلأ روم نمیشه بگم پس بده هربارم زنگ بزنه بگه ببخشید دیر شد و فلان میگم خواهش میکنم مشکلی نیست

نه کلی عذرخواهی کرد که مشکل مالی دارم و ...

پس نده .بگو منم مشکل مالی دارم

آزموده را آزمودن خطاست ..اون قرض اولی رو هنوز پس نداده چه جوری میخواد ۱۰تومن رو پس بده

ببخشید ببخشید تورو هارو و ساده فرض کرده .آنقدر از اطرافیانش پول گرفته و پس نداده که دیگه کسی بهش قرض نمیده ..وگرنه ماهی ۱تومن چیه که نتوانسته قرضشو صاف کنه

بعله که میگیم .مگه پولمونو از تو جوب پیدا کردیم که دوباره بریزیم تو جوب و عین خیالمون نباشه

آخه دوست نسبتاً صمیمیه آدم روش نمیشه نده اگرم بده روش نمیشه پس بگیره

موندم بخدا

آره قطعا نیاز داره ولی چون سر بدهی قبلی یه ذره بدحسابی کرد راستش میترسم بعد مشکل بدتر اینه که من اصل ...

خب پس جلو خودتو بگیر بهش نده یا اگه میخوای بدی باهاش شرط کن و نترس تو هم قطعا بابت اون پول زحمت کشیدی