2777
2789
عنوان

اموزش ترفندهای اشپزی به همدیگه !!

| مشاهده متن کامل بحث + 6936 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ته برنجتون سوخت برا اینکه بوش از بین بره یه نون رو برنج پهن کنین یا چند تا قاچ پیاز بزارین لابلای برنج بوی سوختگیو میگیره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

اقا تاهمتون جمعید ی سوال بپرسم.توستر چ مارکی خوبه بگیرم ....بعد توستر بهتره یا ماکروفر؟؟؟؟؟

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

من یه بار قیمه ام شور شد.. از اونجایی که دوست نداشتم سیب زمینی بندازم لعاب بندازه.. امتحان کردم ببینم سیب با پوست بندازم چطور میشه.. پوست نکنید که له میشه.. شوری قیمه به شیرینی تبدیل شد و خیلی زودتر از سیب زمینی جواب میده..بعد در آوردم انداختم دور..

من یه بار قیمه ام شور شد.. از اونجایی که دوست نداشتم سیب زمینی بندازم لعاب بندازه.. امتحان کردم ببین ...

سیب درختی یا زمینی

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠