2777
2789
عنوان

غرغرو شدم🤦‍♀️

104 بازدید | 6 پست

بچه ها من باردارم قبل بارداری خیلی فعالیت داشتمو خلاصه سرم خیلی گرم بود ولی از وقتی باردار شدم و استراحت مطلق شدم  همه چی تغییر کرد من تبدیل شدم به یه آدم غرغر منفی باش که همش اتفاقای بد میوفته واقعا قبلش کلی انرژی داشتم فکرای بد نمیکردم به دیگران و اطرافیانم خانواده ها کار نداشتم ولی الان همش بد میارم به حدی غر میزنم اگه حرف عادی هم بزنم شوهرم قاطی میکنه میگه تو هم همش غر بزن میدونید اطرافیان خیلی بهم محبت نمیکنن به دیدنم نمیان صبح تا شب تنهام واسه همین افسردگی گرفتم...اوایل با کتاب و تی وی خودمو سر گرفتم میکردم ولی دیگه خسته شدممم😭😭

خب غرغرویی دیگه چ میشه کرد😁

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه خب 

آدم استراحت مطلق باشه کاری نتونه انجام بده افکار منفی میاد سراغش 

به نظرم سریال دانلود کن ببین 

و به اینده فک کن که نی نیتون میاد و چقدر زندگیتون شیرین میشه 

برای ما هم دعا کن 😁

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
طبیعیه خب  آدم استراحت مطلق باشه کاری نتونه انجام بده افکار منفی میاد سراغش  به نظرم سری ...

بخدا من اصلا فیلم نبود یبار اوایل یه سریال ۵۰ قسمتی دیدم کلا بی حوصله نگاه کردم اصلا دلم نمیخاد همش بشینم و دراز بکشمم