2777
2789
عنوان

نظرسنجی طلا

392 بازدید | 22 پست

کدوم دستبند شیک تره... اونک تو دستمه یا کارتیر؟ اونک دستمه سه و دیست ...

کارتیر چهار و هفتصد....اونک دستمه رو خریدم اما حس میکنم جالب نیست پشیمون شدم...شاید عصر برم اون کارتیر رو بردارم...

خواهش میکنم نظر بدید کدوم شیک تره...

مرسی

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

کو عکسش

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این کارتیر ...طلاش چار و هفتصد حدودا

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

اینم دستبند خودمه

عکس بزار منم طلا موخام😢😢😢😭😭😭

بگردم...ببخش عزیزم..باور کن مجبور شدم عکس بذارم

خانومای آنلاین لطفا نظر بدید خواهش میکنم