افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چند روزه از تخمک گذاریت گذشت؟من نمیدونم چند روز بعدش لقاح میشه
پنج روز از موعدم گذشته
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نه من حالا تا 23اوم وقت دارم که پریود شم.یعنی بیخال شم تا اون موقع
اووووه اره بابا
صبر کن حالا
من فک کردم باید بعد تخمک گذاری حتما لکه ببینم ولی فکنم اشتباه اره؟
اره
الزاما همه لکه بینی ندارن
تازه بعد تخمک گذاری نیست بعد لانه گزینی بعضیا لک میبینن که یعنی باید ۱۴ روز از لقاح بگذره