2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزم ماه سوم

عزبزم جنسیت نینی تون مشخص شده ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
دختر بود عزیزم

بسلامتی انشالله عزیزم قدمش پر خیر و برکت باشه .شما بودین ک تحت نظر دکتر برای پسر اقدام کرده بودین ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

عزیزم رفتین انومالی ؟ 

بسلامتی انشالله عزیزم قدمش پر خیر و برکت باشه .شما بودین ک تحت نظر دکتر برای پسر اقدام کرده بودین ؟

نه من فقط روز تخمک گذاری و عرق کاسنی میدادم شوهرم.و رژیم داشتم همین.اینا رو رعایت کردم ولی نتیجه نداد.فک کنم دلیلش کبد چرب و سیگار کشیدن شوهرم بود.البتع جنبه خانوادگی هم داره.کلا طایفه شوهرم بیشتر دختر دارن.

عزیزم رفتین انومالی ؟ 

قرص فلوکونازول هم خورده بودم.اونم دکتر گفته بود.شما اگه میخایی نتیجه بگیری انشاالله رو شوهرت بیشتر کار کن .چون اصلش نطفه مرد هست

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز