2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم ماه سوم

عزبزم جنسیت نینی تون مشخص شده ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
دختر بود عزیزم

بسلامتی انشالله عزیزم قدمش پر خیر و برکت باشه .شما بودین ک تحت نظر دکتر برای پسر اقدام کرده بودین ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

عزیزم رفتین انومالی ؟ 

بسلامتی انشالله عزیزم قدمش پر خیر و برکت باشه .شما بودین ک تحت نظر دکتر برای پسر اقدام کرده بودین ؟

نه من فقط روز تخمک گذاری و عرق کاسنی میدادم شوهرم.و رژیم داشتم همین.اینا رو رعایت کردم ولی نتیجه نداد.فک کنم دلیلش کبد چرب و سیگار کشیدن شوهرم بود.البتع جنبه خانوادگی هم داره.کلا طایفه شوهرم بیشتر دختر دارن.

عزیزم رفتین انومالی ؟ 

قرص فلوکونازول هم خورده بودم.اونم دکتر گفته بود.شما اگه میخایی نتیجه بگیری انشاالله رو شوهرت بیشتر کار کن .چون اصلش نطفه مرد هست

2823
2791
2779
2792