zahram72 مدیر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 580 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 18 پست سلام بچه ها.. من اون ماه پریودیم چهل روز فاصله افتاد..این ماه هم ده روز عقب زد، نوک سینه هام درد میکنه مثل زمان قبل پریودی.. بی بیچک زدم یه خط خیلی خیلی کمرنگ داشت..ممکنه باردار باشم؟؟ خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است. 1398/03/08 | 10:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 580 عزیز جان نمیخام تو ذوقت بزنم خدای ناکرده ولی شنیدم تیروئید باعث میشه مثبت کاذب بشه جدی نمیدونستم..بازم ممنون..نه تو ذوقم نمیخوره..خودم قصد داشتم تو تیر ماه که قرصام تموم شد اقدام کنم..ولی الان دوماهه پریودیام نامنظم میشه خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.
paraaaaz عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 1575 جدی نمیدونستم..بازم ممنون..نه تو ذوقم نمیخوره..خودم قصد داشتم تو تیر ماه که قرصام تموم شد اقدام کنم. ... عزززیزم ان شاء الله ک باردار باشی و اینکه اقدام اگه داری از دکتر بپرس ک داروهایی ک میخو ی ضرر نداشته باشی امیدوارم هرچه زودتر مامان بشی منم دعا کن عزیزم
zahram72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 580 عزززیزم ان شاء الله ک باردار باشی و اینکه اقدام اگه داری از دکتر بپرس ک داروهایی ک میخو ی ضرر نداشته ... حتما عزیزم ممنونم خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.