2777
2789
عنوان

پستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 44 پست
نوک ش سفید شده یا هاله قهوه ای دورش:

نوکش دورش قهوه ای دور نوکشم قهوه ای فقط سر نوکش سفیده

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد
نوکش دورش قهوه ای دور نوکشم قهوه ای فقط سر نوکش سفیده

عزیزم منم همینطوریم

ولی من پرولاکتین بالا دارم

شاید واسه شما یه دلیل دیگه ای داره

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شدم ازبس بفکر نی نی بودم  این ماه خودمو زدم ب بیخیالی اما انگار باز توهم زدمه

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد
عزیزم منم همینطوریم ولی من پرولاکتین بالا دارم شاید واسه شما یه دلیل دیگه ای داره

پرولاکنین چیه؟

پرولاکنین چیه؟

هورمون شیر دهیه

برا من بالاس

اینقد ذوق داشتم که بالا بودگفتم بچه دار بشم کلی شیر دارم بهش بدم

ولی همین لامصب نمیذاره مامان بشم

فک کنم پرولاکتین شما بالاست و ترشح شیر از سینه دارین

حتما برین دکتر،چون پرولاکتین بالا نمیزاره باردار بشید

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
هورمون شیر دهیه برا من بالاس اینقد ذوق داشتم که بالا بودگفتم بچه دار بشم کلی شیر دارم بهش بدم ولی ...

چطوری بفهمم بالاس؟؟؟یا خداااااا

ایشالا که حامله ای سینه ات حساس نشده به لمس.مثلا خارش یا سوزش؟

نه فقط درد میکنن تقریبا دو هفته دیگه موعدمه

فک کنم پرولاکتین شما بالاست و ترشح شیر از سینه دارین حتما برین دکتر،چون پرولاکتین بالا نمیزاره بارد ...

عزیزم اگه لایق باشم برا همه دعا کردم

چون خودمم باردار نمیشم

همتونو یاد کردم

فک کنم پرولاکتین شما بالاست و ترشح شیر از سینه دارین حتما برین دکتر،چون پرولاکتین بالا نمیزاره بارد ...

ولی من چیزی از سینم بیرون نمیاد

چه چیزایی هست ادم وحشت میکنه درمانش چیه پرولاکنین اصلا درمانی داره