2777
2789
عنوان

پستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 44 پست
چطوری بفهمم بالاس؟؟؟یا خداااااا

ببین شما برو دکتر زنان

اول بگو سینتو معاینه کنه

بهت میگه فشار بده اگه پرولاکتینت بالا باشه یه مایعی ازش خارج میشه

بعدش برات آزمایش مینویسه

روز دوم پریودی باید انجامش بذی البته من بعد پریود رفتم

سه روز قبل اون ازمایش به سینت دست نمیزنی

نزدیکی هم نمیکنی

استرس و هیجان هم نداشته باش و دو ساعتم باید از بیدار شدنت بگذره

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
عزیزم منم همینطوریم ولی من پرولاکتین بالا دارم شاید واسه شما یه دلیل دیگه ای داره

منم این مشکلو دارم شما چه قرصی مبخورید ..من یمدت کابرلین میخورم خوبم تا قطع میکنم باز میره بالا.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه لایق باشم برا همه دعا کردم چون خودمم باردار نمیشم همتونو یاد کردم

ممنونم مهربون😍😍

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چه چیزایی هست ادم وحشت میکنه درمانش چیه پرولاکنین اصلا درمانی داره

پرولاکتین ک بیماری نیس..یه ماده ای تو خون زیاد میشه ب این اسم..اره دکتر برات قرص مینویسه معمولا طولانی باید بخوری و اگر پریود نمیشی  باید امپول بزنی البته همه اینا با تجویز پزشک.. استرس اینام بدترش میکنه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
منم این مشکلو دارم شما چه قرصی مبخورید ..من یمدت کابرلین میخورم خوبم تا قطع میکنم باز میره بالا.

من قبل عید دکترم نوشت ولی داستینکس میخواستم پیدا نمیشد بعد تعطیلات عید دوست شوهرم برام پیدا کرد

هنوز نخوردمش

ولی یه شیشه کوچیکه دوتا دونه توش قزص

چه چیزایی هست ادم وحشت میکنه درمانش چیه پرولاکنین اصلا درمانی داره

بله درمان داره

اول برین دکتر ،براتون آزمایش مینویسه،اگه داشتین براتون قرص تجویز میکنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من قبل عید دکترم نوشت ولی داستینکس میخواستم پیدا نمیشد بعد تعطیلات عید دوست شوهرم برام پیدا کرد هنو ...

اها اینو نشنیده بودم.. گرونه مگه قرصش؟ شمام از سینه تون بی جهت شیر میومد؟

ولی حتما زود برید سراغ درمانش اگه خیلی بالا بره تاری دید میاره 

اها اینو نشنیده بودم.. گرونه مگه قرصش؟ شمام از سینه تون بی جهت شیر میومد؟

نه گرون نیس.دوتاش شد سی تومن ...برا من شیر نیس.اگه فشار بدم مایع بیرنگه

ولی در حالت عادی انگار همه منافذ نوک سینم یه چیزای خشکی چسبیدن

پرولاکتین ک بیماری نیس..یه ماده ای تو خون زیاد میشه ب این اسم..اره دکتر برات قرص مینویسه معمولا طولا ...

ولی من هر ماه پری میشم!!!علایمش چیه

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید