2777
2789
عنوان

سوال درباره اسماء حسنه

113 بازدید | 8 پست

اگر فقط خود اسم رو بگیم درسته یا باید حتما اولش (یا)اضافه کنیم؟؟

مثلا الکبیر بگیم یا 

بگیم یا کبیر؟؟

یه صلوات برای رسیدن به آرزوم میفرستید
یلکبیر میگیم مگه  فارسی بگو  مگه تو عربی که عربی بگی

اسم خداست مثل این می مونه یه خارجی بجای کیمیا من و به معنای اسمم به انگلیسی صدا بزنه 

هر کسی رو باید با اسم خودش صدا زد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم خداست مثل این می مونه یه خارجی بجای کیمیا من و به معنای اسمم به انگلیسی صدا بزنه  هر کسی ر ...

خدا عربه مگه؟ هر اسمی ترجمه داره 

به موسی هم میگن موزز به عیسی میگن جیزز به بنیامین میگن بنجامین یا بنجی 

هرکی به زبان خودش 

میشه برای سلامتی تو دلیم یه دونه صلوات بفرستین؟❤️
خدا عربه مگه؟ هر اسمی ترجمه داره  به موسی هم میگن موزز به عیسی میگن جیزز به بنیامین میگن بنجام ...

ما به جنیفر میگیم جنیفر به ترامپ میگیم ترامپ جایی هم خارجی ببینم با اسم خودش صدا میزنم

برای صدازدن خوب باید بگی یا.یا اسم ندا هست برای صدازدن بکار میره

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
ما به جنیفر میگیم جنیفر به ترامپ میگیم ترامپ جایی هم خارجی ببینم با اسم خودش صدا میزنم

اینجا ایران است 

چی از ایرانی بودن باقی مونده 

زبانمون که توش قاطیه

پوششمون که عوض شده

سیک زندگیا که عوض شده

جنسای دست مردم که خارجیه 

هویت داریم مگه

میشه برای سلامتی تو دلیم یه دونه صلوات بفرستین؟❤️

یا باید بگی 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
برای صدازدن خوب باید بگی یا.یا اسم ندا هست برای صدازدن بکار میره

میدونه چله ذکر الکبیر گرفتم    اونجا نوشته بود که تا ۴۰ روز ذکر الکبیر رو بگم    دیگه نگفته بود که باید یا اولش بگم ابن آخر ۴۰ روزم حس میکنم هر چی گفتم الکی شد😔😔😔