2777
2789
عنوان

دوخت سیسمونی

145 بازدید | 5 پست

سلام مامانای عزیز که سفارش داشتین پارچه هامون رسید انشالله از فردا شروع به دوخت سفارشات مامانای گل و خوش سلیقمون  میکنیم که به محض آماده شدن کارها براتون فاکتورمیشن😉😉😉

مامانای عزیز به دلیل تاخیری که در ارسال پارچه پیش اومد و تاخیر در سفارشات شما عزیزان عذر خواهی میکنم😅😅😅

دوستان و همراهان  سیسمونی خاص لیست سفارشات آذر ماهمون داره پر میشه و به دلیل حجم بالای سفارشات عمده ای که داریم اصلن سفارش عجله ای به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه پس لطفا اصرار نفرمایید که شرمنده میشم 😉😉 

در صورتیکه قصد سفارش دارید یکماه قبل اقدام نمایید ممنون که درک میکنید و هستید

بودن شما به ما دلگرمی میده و برای بهتر دیده شدن نیاز به همراهی و معرفی شما دوستان گلمون به آشناها و دوستانتون داریم 

دوستتون دارم بر میگردم با کلی کارهای جذاب و خوشگل💗💗💗

و ی نکته مهم اینکه 📣📣

دوستان عزیز تمامی سفارشات با چرخ صنعتی با بهترین کیفیت دوخت میشه توی کار سردوزی میشه از لحاظ کیفیت و تمیزی کار خیالتون راحت برای ما رضایت مشتری مهمتر از هر چیزیه💖💖💖 Khodaye_mannn@اینم ایدیم  اگه سوالی داشتید،،،،،،،از نی نی سایتم ممنونم واقعن منو راحت کرده از کانال نی نی سایت بهتر ازکاناله به نظرم،،وقت وحوصله ی زیادی نمیخاد Khodaye_mannn@

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.