gisoo76 مدیر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 عنوان زیرشکم!! | مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 52 پست چطوری آبش کنم بخدا همه جامو لاغر کردم وحشتناک، اما یه کوچولو شکم و زیر شکمم مونده. راه حلی دارین؟؟؟ زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد. 1398/03/08 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 وقتی دیدی داری خیلی لاغر می شی چرا باز دوباره ادامه دادی؟ خودم متوجه نمیشدم. بعدم خیلی یهویی و سریع لاغرشدم. فکرشو نمیکردم از قیافه و هیکل بیفتم زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
lili_m عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 2930 خودم متوجه نمیشدم. بعدم خیلی یهویی و سریع لاغرشدم. فکرشو نمیکردم از قیافه و هیکل بیفتم اشكال نداره بابا چاق شدن راحتهلاغر شدنه كه پوست آدم كنده ميشه
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 اشكال نداره بابا چاق شدن راحته لاغر شدنه كه پوست آدم كنده ميشه هردوش راحته فقط اراده میخاد 😊الان دارم ورزش میکنم چاق شم. فقط همین شکم لعنتی زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
lili_m عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 2930 هردوش راحته فقط اراده میخاد 😊 الان دارم ورزش میکنم چاق شم. فقط همین شکم لعنتی موفق باشي عزيزموالا ما كه پدرمون دراومد لاغر نشديمتازه حامله كه شدم وزنم خيلي بالاتر رفت حالا زايمان كردم ولي خب خيلي تغييري نكردم😢😢😢
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 موفق باشي عزيزم والا ما كه پدرمون دراومد لاغر نشديم تازه حامله كه شدم وزنم خيلي بالاتر رفت ... ممنون عزیزم. اتفاقا بهترین زمان برای تناسب اندام بعد زایمانه ک خیلی سریع تغییر میکنی. حتما ورزش کن! زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
lili_m عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 2930 ممنون عزیزم. اتفاقا بهترین زمان برای تناسب اندام بعد زایمانه ک خیلی سریع تغییر میکنی. حت ... حتماممنون😘😘😘
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 موفق باشي عزيزم والا ما كه پدرمون دراومد لاغر نشديم تازه حامله كه شدم وزنم خيلي بالاتر رفت ... راستی قدم نو رسیده مبارک😍انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
ارااااااامش عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 805 زیره سبز. اگ اضافه وزن داری بخور ک بعد مثل من پشیمون نشی😞 سلام عزیز شما زیر شکمتون اب شد یا ن