fati6673 مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 20926 عنوان میخام برم | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 59 پست باشوهرم بحثم شد ...خیلی داغونمصبح زود میخام برم خونه بابامبرم؟نرم؟ 1398/03/08 | 02:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_harley_quinn_ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1396 تو که با یه قلیون کشیدنش قراره تنهاش بذاریپس بهتره که اینکارو هر چه زودتر انجام بدیفک کنم معنیه همسر رو نمیدونیهمسر همراهه نه رفیق نیمه راه انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22798 نه نرو.موضوعو به هیچ وجه به خونواده ها نکشون،گنده میشه.خودتون حل کنید.بری مثلا چی میشه فکر کردی!!!! وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
elena7467 عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 2607 بوی تنباکویی که از تن و دهنش میادو جیکار کنم؟فقط بالا میارم یه دیقه رفتیم پیاده روی بوی دهنش خفه ام ... بهش بگو شبهایی ک قلیون میکشی کنارت نمیخوابمبذار بفهمه به مجازات این کارش شما باهاش سرد میشی و ازش فاصله میگیری آفرودیت هستم🧜🏻♀️
aniiinana78 عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 999 شیشه قلیونشو بشکن شیلنگشم پاره کن میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون
fati6673 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 20926 تو که با یه قلیون کشیدنش قراره تنهاش بذاری پس بهتره که اینکارو هر چه زودتر انجام بدی فک کنم معنیه ... باهاش بشینم بکشم؟ که همراهش بشم؟بخدا حالمو خراب میکنه بوش.دیگه چقد برای زندگیش فداکاری کنم؟؟خوبیای زیادی داره...اما این بوش دیگه خیلی زجرآوره برام
benay عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3194 بابا بوی مزخرف تنباکو نمیزاره پیشش بخوابم... مگه بعد کشیدن دوش نمیگیره و لباساشو عوض نمیکنه و مسواک نمیزه؟؟؟😳😳😖با این بو حق داری چن کیلومتریشم نری عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
nazlikhanom عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 456 بدنم بهش این واکنشو نشون میده...تابوش میخوره بالا میارم...بخدا دست خودم نیس باشه دعوا نکن صبح صبحونه آماده کن بشین باهاش حرف بزن بگو من مشکل ندارم با تفریحی کشیدنت ولی بوس زندگی و برام جهنم میکنه دست خودم نیست بالا میارم
مامان_یه_دختر_گلی عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 1201 بنظرم بخاطر یه قلیون خودتو اذیت نکن ....فدای سرت بزاره بکشه تاخسته شه ...خودمم قبلن مثه تو بودم سرهرمسئله ای خودمو عذاب میدادم...اونم راحت میگرف میخابید منم تاصبح اشک میریختم ....فقط دارس خودتو اذیت میکنی نمیشه کسیو یک شبه درست کرد بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیمبود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
fati6673 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 20926 باهاش صحبت میکنی چی میگه؟؟ منم از قلیون خیلیییی بدم میاد.... میگه تفریحی یه پوک میزنم....خب چیه مگه...معتاد که نیستم
7226 عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 5204 خسته شدم دیگه فک میکنی اینجوری مشکلت حل میشه عزیزم صبرکن بخدا تو خونه خودت بهش بی محلی کنی بنظرم بیشتر اثر داره تا بری خونه بابات با بزرگتراش صحبت کن اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
مامان_یه_دختر_گلی عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 1201 شیشه قلیونشو بشکن شیلنگشم پاره کن چ خشن😐 بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیمبود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
fati6673 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 20926 بنظرم بخاطر یه قلیون خودتو اذیت نکن ....فدای سرت بزاره بکشه تاخسته شه ... خودمم قبلن مثه تو بودم سر ... بهم دروغ گفته...این موضوعش باعث گریه ام شد...از یه طرف حالت تهوع و سردردم
_harley_quinn_ عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1396 باهاش بشینم بکشم؟ که همراهش بشم؟ بخدا حالمو خراب میکنه بوش.دیگه چقد برای زندگیش فداکاری کنم؟؟خوبیای ... من کی گفتم بشین باهاش بکش؟😕 انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک