2777
2789

تو که با یه قلیون کشیدنش قراره تنهاش بذاری

پس بهتره که اینکارو هر چه زودتر انجام بدی

فک کنم معنیه همسر رو نمیدونی

همسر همراهه نه رفیق نیمه راه

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نرو.موضوعو به هیچ وجه به خونواده ها نکشون،گنده میشه.خودتون حل کنید.بری مثلا چی میشه فکر کردی!!!!

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بوی تنباکویی که از تن و دهنش میادو جیکار کنم؟فقط بالا میارم یه دیقه رفتیم پیاده روی بوی دهنش خفه ام ...

بهش بگو شبهایی ک قلیون میکشی کنارت نمیخوابم

بذار بفهمه به مجازات این کارش شما باهاش سرد میشی و ازش فاصله میگیری

آفرودیت هستم🧜🏻‍♀️
تو که با یه قلیون کشیدنش قراره تنهاش بذاری پس بهتره که اینکارو هر چه زودتر انجام بدی فک کنم معنیه ...

باهاش بشینم بکشم؟ که همراهش بشم؟

بخدا حالمو خراب میکنه بوش.دیگه چقد برای زندگیش فداکاری کنم؟؟خوبیای زیادی داره...اما این بوش دیگه خیلی زجرآوره برام

بابا بوی مزخرف تنباکو نمیزاره پیشش بخوابم...

مگه بعد کشیدن دوش نمیگیره و لباساشو عوض نمیکنه و مسواک نمیزه؟؟؟😳😳😖

با این بو حق داری چن کیلومتریشم نری

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
بدنم بهش این واکنشو نشون میده...تابوش میخوره بالا میارم...بخدا دست خودم نیس

باشه دعوا نکن صبح صبحونه آماده کن بشین باهاش حرف بزن بگو من مشکل ندارم با تفریحی کشیدنت ولی بوس زندگی و  برام جهنم میکنه دست خودم نیست بالا میارم

بنظرم بخاطر یه قلیون خودتو اذیت نکن ....فدای سرت بزاره بکشه تاخسته شه ...

خودمم قبلن مثه تو بودم سرهرمسئله ای خودمو عذاب میدادم...اونم راحت میگرف میخابید منم تاصبح اشک میریختم ....فقط دارس خودتو اذیت میکنی نمیشه کسیو یک شبه درست کرد

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
خسته شدم دیگه 

فک میکنی اینجوری مشکلت حل میشه عزیزم صبرکن بخدا تو خونه خودت بهش بی محلی کنی بنظرم بیشتر اثر داره تا بری خونه بابات با بزرگتراش صحبت کن 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
شیشه قلیونشو بشکن شیلنگشم پاره کن 

چ خشن😐

بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیم‌بود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم‌۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
بنظرم بخاطر یه قلیون خودتو اذیت نکن ....فدای سرت بزاره بکشه تاخسته شه ... خودمم قبلن مثه تو بودم سر ...

بهم دروغ گفته...این موضوعش باعث گریه ام شد...

از یه طرف حالت تهوع و سردردم

باهاش بشینم بکشم؟ که همراهش بشم؟ بخدا حالمو خراب میکنه بوش.دیگه چقد برای زندگیش فداکاری کنم؟؟خوبیای ...

من کی گفتم بشین باهاش بکش؟😕

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک