2777
2789
همیشه یا تفریحی؟؟؟ منم سر درد میشم گفتی یاد درد خودم افتادم😭😭😭😭😭😭 چی بهش میگی که دیگه نکشه

تفریحی میکشه...اما دیگه زیاد شده

الانم اون رو تخت خوابیده...من رو زمین...گفتم لیاقت تو بوی گند هس نه من

دوست عزیز انقدر راحت حرف از رفتن نزن

مخصوصا جلوی خودش

با داد و دعوا هم هیچی درست نمیشه جز اینکه بدتر میشه

لحظه قشنگیه وقتی که یواشکی برگردی تا بتونی عشقتو نگاه کنی ، بعد ببینی که اون ، دستاشو گذاشته زیر چونه اش و زل زده بهت.... :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا خیلی میکشه... قبلنا اصلا نمیکشید منم دیگه خسته شدم ازبوش فردا صبح میخام برم 

بنظر من زود تصمیم نگیر با آرامش باهاش صحبت کن بگو من بدم میاد از بوی تنباکو عصبی میشم 

حداقل. تو خونه یا کنار شما نکشه باهم به یه تفاهمی برسید

آفرودیت هستم🧜🏻‍♀️
دوست عزیز انقدر راحت حرف از رفتن نزن مخصوصا جلوی خودش با داد و دعوا هم هیچی درست نمیشه جز اینکه بد ...

چیکار کنم؟؟به روش نمیاوردم تا پررو نشه...اینبار دعوا کردم

ای وای من عزیزم شماها فک میکنین مردی ک باهاش ازدواج کردین عروسک مطابق میل ب تمام شما زندگی کنه بابا اونم ی سری علایق داره گندش نکن تا فردا ی مرد معتاد تحویل بگیری زندگی از خود گذشتگی و سیاست میخواد ب خدا حساسیت ذهنیه فک کن بو عطرش و ی شب تحمل کنی فردا پریده

اینا دعوا نبود تجربه بود واسه خودت گفتم

بنظر من زود تصمیم نگیر با آرامش باهاش صحبت کن بگو من بدم میاد از بوی تنباکو عصبی میشم  حد ...

بوی تنباکویی که از تن و دهنش میادو جیکار کنم؟فقط بالا میارم

یه دیقه رفتیم پیاده روی بوی دهنش خفه ام کرد 

تفریحی میکشه...اما دیگه زیاد شده الانم اون رو تخت خوابیده...من رو زمین...گفتم لیاقت تو بوی گند هس ن ...

به نظرت چیکار کنیم؟؟؟😭😭

جایی میخوندم که نوشته بود حتا وقتی بشدت با شوهرت دعوا کردی جای خابتو عوض نکن ...برو تو هم پیشش بخواب اما پشت کن بهش

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
ای وای من عزیزم شماها فک میکنین مردی ک باهاش ازدواج کردین عروسک مطابق میل ب تمام شما زندگی کنه بابا ...

بدنم بهش این واکنشو نشون میده...تابوش میخوره بالا میارم...بخدا دست خودم نیس