همه اينارو غير سير ميخورم چون اخه ميگن سير اسيد معده رو زياد ميكنه زخم تشديد ميشه يعنى الكيه؟
سیر در بسیاری از نقاط جهان یک افزودنی محبوب برای طعم دهی غذاها به شمار میرود. سیر خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد که برای مبارزه با عفونتها مفید است. برخی مطالعات نشان میدهد که سیر به جلوگیری از توسعه زخمها و تسریع روند بهبودی آنها کمک میکند. همچنین میتواند به جلوگیری از رشد هلیکوباکتر پیلوری بیانجامد. یک مطالعه نیز نشان میدهد که خوردن دو حبه سیر با هر وعده غذایی و دو بار در روز میتواند علیه هیلکوباکترپیلوری اثرات ضد باکتریایی داشته باشد.
والا من همش سوزش سر دل داشتم اسيد معدم ميزد بالا گلوم ميسوخت انگار ولى بيشتر سوزش سر دل شديد بى اشتها شده بودم هرچى ميرفتم دكتر نميفهميدن تا يه شب ديگه ببخشيد مدفوعم سياه شد رفتيم بيمارستان اندوسكوپى كردن فهميدن زخم معدس خونريزى كرده😭
درکل به بعضی ها میسازه به بعضی ها هم نه باعث مشکلات گوارشی میشه
یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .
تا یک هفته هروز ناشتا چهار قاشق غذاخوری بابونه بریز تو یک لیوان اب جوش بزار ۱۵ دقیقه توی فلاکس تا دم بکشه..بعد ش دمنوش رو بخور ۲۰ دقیقه به پشت دراز بکش...خیلی خوب جواب میده این روش
اها.منم اندوسکپی دادم نمونه هم گرفتن منم 22 سالمه ولی ورم داشتم بدونه باکتری یعنی بخاطر چی بوده معده ...
خب ورم معده يه چيزه شايع عزيزم همه دارن اكثرا با دارو كاملا درمان ميشه در اثر عوامل محيطى و تغذيه اى ميشه ديگه با اين وضع مواد غذايي مون بايد انتظار هر مريضى رو تو اين جوونى داشته باشيم بخدا قبلنا سن بالا بود اين مريضى ها الان جوون ها درگيرشن
خب ورم معده يه چيزه شايع عزيزم همه دارن اكثرا با دارو كاملا درمان ميشه در اثر عوامل محيطى و تغذيه اى ...
برای من همش بخاطر تغذیه ام بوده چون چندسال پیش داشتم خوب شدم دوباره برگشت مجبور شدم اندوسکپی کنم..ومشخص شد ورم هست بهم گفت پرهیز کنی زخم نمیشه ولی عفونتم نداشتم