2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دامادمون تا دو ماه هر روز ناشتا یک قاشق عسل خورد خوب شد خداروشکر. شماهم امتحان کن عزیزم

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

دامادمون تا دو ماه هر روز ناشتا یک قاشق عسل خورد خوب شد خداروشکر. شماهم امتحان کن عزیزم

منم دارم ميخورم عزيزم هرروز و هرشب يه قاشق ايشالا منم خوب بشم ممنون عزيزم

فقط با آب نخور تاثیر نداره. مثل شربت یک قاشق بخور بعدشم بلافاصله صبحانه نخور

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

عزیزم عسل خیلی خوبه

یه لیوان آب ولرم بایک قاشق پر عسل بخورین ناشتا عالیه 

البته عسل اصل باشه که خیلی بهتره 

اگر قندخون ندارین هروقت درد داشتین عسل بخورین

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

منم دارم ميخورم عزيزم هرروز و هرشب يه قاشق ايشالا منم خوب بشم ممنون عزيزم

انشاالله که خوب میشی گلم

من ورم معده داشتم خیلی پرهیز کردم مثلا چیزای ترش خورشت واینا اولایل نمیخوردم الان 4 ماهه خداروشکر به ...

منم والا هم ورم دارم هم زخم هم ريفلاكس😥فقط مرغ كباب شده با برنج ميخورم از ترسم كه زود خوب بشم خيلى پرهيز ميكنم

2790
2778
2791
2779
2792