2777
2789
همه اينارو غير سير ميخورم چون اخه ميگن سير اسيد معده رو زياد ميكنه زخم تشديد ميشه يعنى الكيه؟

سیر در بسیاری از نقاط جهان یک افزودنی محبوب برای طعم دهی غذاها به شمار می‌رود. سیر خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد که برای مبارزه با عفونت‌ها مفید است. برخی مطالعات نشان می‌دهد که سیر به جلوگیری از توسعه زخم‌ها و تسریع روند بهبودی آنها کمک می‌کند. همچنین می‌تواند به جلوگیری از رشد هلیکوباکتر پیلوری بیانجامد. یک مطالعه نیز نشان می‌دهد که خوردن دو حبه سیر با هر وعده غذایی و دو بار در روز می‌تواند علیه هیلکوباکترپیلوری اثرات ضد باکتریایی داشته باشد.

علائماش چیه زخم معده؟؟؟

والا من همش سوزش سر دل داشتم اسيد معدم ميزد بالا گلوم ميسوخت انگار ولى بيشتر سوزش سر دل شديد بى اشتها شده بودم هرچى ميرفتم دكتر نميفهميدن تا يه شب ديگه ببخشيد مدفوعم سياه شد رفتيم بيمارستان اندوسكوپى كردن فهميدن زخم معدس خونريزى كرده😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سیر اصلا ناشتا نخورین که درد رو زیاد میکنه 

درکل به بعضی ها میسازه به بعضی ها هم نه باعث مشکلات گوارشی میشه

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

عزیزم عسل خیلی خوبه یه لیوان آب ولرم بایک قاشق پر عسل بخورین ناشتا عالیه  البته عسل اصل باشه ...

نه عزيزم بيست سالمه قند خون و اين چيزا ندارم اره عسل رو خيلى ميخورم ايشالا كه خوب بشه مرسى 

سیر در بسیاری از نقاط جهان یک افزودنی محبوب برای طعم دهی غذاها به شمار می‌رود. سیر خواص ضد میکروبی و ...

چه خوب پس حتما اينم امتحان ميكنم مرسى از اطلاعات خوبتون

اره ديگه دليلش كلا عفونت هيليوباكترى معده بود كه يه ماه انتى بيوتيك خوردم از دستش راحت شدم خداروشكر

اها.منم اندوسکپی دادم نمونه هم گرفتن منم 22 سالمه ولی ورم داشتم بدونه باکتری یعنی بخاطر چی بوده معده ام چون میکروبم نداشتم گاهی درد وسوزش

اها.منم اندوسکپی دادم نمونه هم گرفتن منم 22 سالمه ولی ورم داشتم بدونه باکتری یعنی بخاطر چی بوده معده ...

خب ورم معده يه چيزه شايع عزيزم همه دارن اكثرا با دارو كاملا درمان ميشه در اثر عوامل محيطى و تغذيه اى ميشه ديگه با اين وضع مواد غذايي مون بايد انتظار هر مريضى رو تو اين جوونى داشته باشيم بخدا قبلنا سن بالا بود اين مريضى ها الان جوون ها درگيرشن 

خب ورم معده يه چيزه شايع عزيزم همه دارن اكثرا با دارو كاملا درمان ميشه در اثر عوامل محيطى و تغذيه اى ...

برای من همش بخاطر تغذیه ام بوده چون چندسال پیش داشتم خوب شدم دوباره برگشت مجبور شدم  اندوسکپی کنم..ومشخص شد ورم هست بهم گفت پرهیز کنی زخم نمیشه ولی عفونتم نداشتم 

خب ورم معده يه چيزه شايع عزيزم همه دارن اكثرا با دارو كاملا درمان ميشه در اثر عوامل محيطى و تغذيه اى ...

گاهی وقتا استرس میگیرم از خوردنم ولی خیلی مواظبم که زخم نشه 4 ماه پیش اندوسکپی کردم

برای من همش بخاطر تغذیه ام بوده چون چندسال پیش داشتم خوب شدم دوباره برگشت مجبور شدم  اندوسکپی ک ...

اره عزيزم نگران نباش چيزه خاصى نيست منكه همشو باهم دارم ولى خداروشكر با داروها و پرهيز غذايي و چيزاى گياهى حالم از قبلم بهتر شده😅شماهم رو تغذيه ات تمركز كن ببين چى ميخورى بهترى اون چيزايي كه معدتو اذيت ميكنه نخور شيرين بيان بخور عسل بخور در كنار دارو هاى دكتر مطمئن باش زود خوب ميشى منكه در عرض دوسه ماه خوب شدم ولى ميخام كلا زخمه خوب بشه كه خيالم راحت شه 

2790
2778
2791
2779
2792