2777
2789
عنوان

ترس از...

247 بازدید | 19 پست

از این که رابطه داشته باشم و همسرم بخواد منو کامل بدون چیزی ببینه میترسم

میترسم ایراد بگیره که چرا اینطوریه چرا اونطوریه

از نظر هیکل و ظاهر خوبم اما رنگ پوستم و جای جوش داشتنشو دوست ندارم صورتم خوبه ها اما بدنم نه

چکار کنم؟؟؟ همش دوست دارم تاریکی مطلق باشه

اینطوری که نمیشه

راهکار بدید بهم😢

اعتماد بنفس داشته باش.

اعتماد    بنفس        !!!!!!

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

واسه جای جوشات نرفتی دگتر

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بدن خودش بی نقصه و الن دلونه و سیکس پک داره؟

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
واسه جای جوشات نرفتی دگتر

چرا به خدا خیلی رفتم جوش هم نیست از بس پوستم حساسه موهاشو که شیو میکردم با ژیلت میخواست در بیاد زخم میشد حالا جای لکش مونده

لک هم که میاد دیگه نمیره

به بدبختی کمرنگ شده بعد کلی دارووو اما هنوز هست

دلم میخواد صاف و یه دست بشه

مردا اگر اعتماددبه نفس داشته باشی جذب اعتمادبه نفست میشن و عیب ها رو نمیبینن ولی اگه خودت فکر کنی خو ...

مگه میشه عیب هاتو نبینن؟ همون یه کلمه بگن چرا اینطوریه کافیه

عزیزم خیلی اشتباهه تو تاریکی مطلق ، مردا به ایین چیزا واقعا توجه نمیکنن ، اگه دوست داشته باشه تورو  زیباترین زن دنیا میبینه ، همه زنها ایراد دارن هیچکس کامل نیست ، منم قبلنا ازین استرسا داشتم اما وقتی ازدواج کردم نظرم عوض ، اعتماد به نفسمم بردم بالا ، برای رابطه هم خیلی اشتباهه تاریکی، همیشه شمع روشن کن ، برای لک هم نگران نباش اصن توجه نمیکنه 😘😘