2777
2789
عنوان

ترس از...

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 19 پست
عزیزم خیلی اشتباهه تو تاریکی مطلق ، مردا به ایین چیزا واقعا توجه نمیکنن ، اگه دوست داشته باشه تورو & ...

اخه تو چشمه اونطوری نیس که بگم چندتا لک کوچیکه و نمیبینه😢😢😭😭😭

اخه تو چشمه اونطوری نیس که بگم چندتا لک کوچیکه و نمیبینه😢😢😭😭😭

عزیز دلم تو خیلی حساسی ،هرچی هم باشه دست خدت که نبوده ، شده دیگه ، مطمئن باش اگه شوهرت دوست داشته باشه هیچی بهت نمیگه واصن متوجه نمیشه، شاید بپرسه دستت چی شده ، ولی منظوری نداره ، تو هم بهش بگو جای جوشه ، مال دوران بلوغم ، من یکیو میشناسم پاهاش خییییییلی لک داره با جوشای چرکی ، ولی میکه شوهرم اصن براش مهم نیست وازم نپرسیده ، تو خونه هم کوتاه میپوشه همیشه ، مرد که ببینه زنش اعتماد به نفس داره ، خد به خد عاشق خدش وهیکلش میشه ، من خدم تو دستم لک ماهگرفتی دارم شوهرم عاشقشونه ، منم همون روز اول عقد نشونش دارم گفتم انارامو ببین 😁، اخه رنگش قرمزه ، شوهرم هم عاشقشونه اصن ، میگه اناراتو  ببینم ، با هم میخندیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم تو خیلی حساسی ،هرچی هم باشه دست خدت که نبوده ، شده دیگه ، مطمئن باش اگه شوهرت دوست داشته با ...

به خدا دست خودم نیست خیلی ناراحتم خیلی

اخه اونم چیزی نگه باز من ناراحتم

همش میگم نکنه به زور داره منو تحمل میکنه یا دوست نداشته من اینطوری باشم

میدونم لک اصلا عیب و ایراد نیست اما واقعا دست خودم نیس😢😢😢😢

اعتماد به نفس ندارم لباس باز بپوشم اصلا

به خدا دست خودم نیست خیلی ناراحتم خیلی اخه اونم چیزی نگه باز من ناراحتم همش میگم نکنه به زور داره ...

شمع بزار تجربه کن ، خیلی خوبه تو رابطه ، هیچ عیب وایرادینداری تو گلم یه چیز طبیعیه ❤️❤️❤️